Facebook Pixel NBA 2K15: Πρώτο gameplay ΒΙΝΤΕΟ
| 2014-08-09 21:35:00

NBA 2K15: Πρώτο gameplay ΒΙΝΤΕΟ

NBA 2K15: Πρώτο gameplay ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο gameplay video για το NBA 2K15 ανακοινώθηκε και μπορούμε να πούμε πως φαίνεται αρκετά φαντασμαγορικό.

Όσον αφορά την πηγή, περιμέναμε πως θα ήταν η εταιρία ανάπτυξης 2K Sports, αλλά τελικά στην δημοσιότητα ήρθε από το Instagram του Kevin Durant, του παίκτη που ψηφίστηκε ως ο MVP του NBA για την περίοδο 2013-2014. Ως προς το βίντεο περιέχει περίπου 10 δευτερόλεπτα από υλικό που αφορά την έκδοση του NBA 2K15 για το PlayStation 4 και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:




Αν είδατε το βίντεο θα προσέξατε τον Durant να εισχωρεί προς το καλάθι και να καρφώνει εις βάρος του Andre Iguodala των Golden State Warriors. Σύμφωνα με εκπροσώπους της 2K Sports το video προσφέρει μια γεύση από τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στα γραφικά αλλά και στα animation του καινούργιου τίτλου της. Πιο συγκεκριμένα θα μπορούσαμε να πούμε πως οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά. Η καλύτερη ανάλυση στον ιδρώτα, στα παπούτσια του Durant, στις μασκότ και στον κόσμο από πίσω, όλα αυτά δημιούργησαν ένα εκπληκτικό περιβάλλον το οποίο όμως θα πρέπει να περιμένουμε για να είμαστε σίγουροι όταν το παίξουμ με τα χεράκια μας.

Το NBA 2K15 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το NBA 2K15 και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Πηγή: gameworld.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags