Facebook Pixel Έδωσε το σύνθημα ο Διαμαντίδης: «Φτιάχνουμε ομάδα για την επόμενη 10ετία»!
| 2014-08-21 20:00:00

Έδωσε το σύνθημα ο Διαμαντίδης: «Φτιάχνουμε ομάδα για την επόμενη 10ετία»!

Έδωσε το σύνθημα ο Διαμαντίδης: «Φτιάχνουμε ομάδα για την επόμενη 10ετία»!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για την πρώτη προπόνηση της φετινής σεζόν και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το σύνθημα για δουλειά, τονίζοντας πως το μέλλον ανήκει στους νεαρούς παίκτες.

«Ξεκινάει ακόμα μια χρονιά και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Το κομμάτι της προετοιμασίας είναι επίπονο, αλλά στόχος μας είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα και να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης: να δημιουργήσει ομάδα για την επόμενη δεκαετία. Ζητούμενο είναι να δίνουμε το 100% κάθε φορά» είπε αρχικά ο Διαμαντίδης και συνέχισε:

«Ξεκινάμε με έναν νέο προπονητή και έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Στόχος μας είναι να εντάξουμε όσα περισσότερα νέα παιδιά μπορούμε στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα και προπόνηση και θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Όσο για τη δική του παρουσία στην ομάδα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Εγώ είμαι απλά ένας κρίκος της αλυσίδας. όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Θα χρειαστεί χρόνος που ίσως έχει και κόστος, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε».

Σε ότι αφορά στους μικρούς της ομάδας τόνισε:«Δεν χρειάζονται καθοδήγηση από κανέναν από εμάς. Αυτός που θα το κάνει είναι ο προπονητής και το τεχνικό τιμ. Και ο Γιώργος (Διαμαντάκος) και ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να προχωρήσουν. Αν δουλέψουν και είναι ταπεινοί, το μέλλον είναι μπροστά τους».

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τη σύγκριση που γίνεται μαζί του: «Δεν πρέπει να συγκρίνουμε κανέναν παίκτη με κανένα. Κάθε παίκτης έχει την προσωπικότητα του και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Εύχομαι να γίνει καλός παίκτης, να παίξει και να προσφέρει αλλά και να συνεχίσει να δουλεύει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags