Facebook Pixel Την Τρίτη η απόφαση για Σκόρδα
| 2014-09-01 17:51:00

Την Τρίτη η απόφαση για Σκόρδα

Την Τρίτη η απόφαση για Σκόρδα

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες ακροαματικής διαδικασίας, ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης (στο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων) η εκδίκαση της αίτησης ανάκλησης της απόφασης του Ειρηνοδικείου με την οποία ο Λάμπρος Σκόρδας επέστρεψε στη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης. 

Οι δύο πλευρές (ΑΣ, ΚΜΑ- Σκόρδας) ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους, το προεδρείο άκουσε με μεγάλη προσοχή και πλέον καλείται να αποφασίσει.

Εν ολίγοις, η πλευρά του ΑΣ και της ΚΜΑ υποστήριξε πως ο Σκόρδας δεν έχει τη δυνατότητα να κουμαντάρει τον Αρη στη Football League, πως δεν έχει χρήματα, αδυνατεί να κλείσει προπονητή και ποδοσφαιριστές, πως δεν έχει ούτε καν γήπεδο για να κατεβάσει την ομάδα, πως έχει χάσει παντελώς το λαϊκό έρεισμα. Μάλιστα υπήρξαν μάρτυρες, πρώην και νυν εργαζόμενοι της κιτρινόμαυρης εταιρίας, που συμφώνησαν με τα λεγόμενα των δικηγόρων που αντικατέστησαν τον Σπύρο Χριστοφορίδη, δηλαδή των κ.κ Γρόλλιου, Χατζηϊωάννου.

Η παράταξη Σκόρδα, που εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ Παπαδόπουλο, Γεωργιάδη, επανέλαβε τις θέσεις με τις οποίες κατάφερε να κερδίσει τη διοίκηση την περασμένη Τετάρτη, έχοντας στο πλευρό της και πάλι δικηγόρους ποδοσφαιριστών και εργαζομένων που έχουν λαμβάνειν από την ομάδα, οι οποίοι σε περίπτωση πτώσης στη Γ΄ Εθνική θα χάσουν τα χρήματά τους.

Η απόφαση θα εκδοθεί την Τρίτη το πρωί.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags