Facebook Pixel Ομάδα της Α1 πήρε τον... νέο Σπανούλη!
| 2014-09-07 19:41:00

Ομάδα της Α1 πήρε τον... νέο Σπανούλη!

Ομάδα της Α1 πήρε τον... νέο Σπανούλη!

Ποιος σύλλογος έκανε την πιο «ελπιδοφόρα» μεταγραφή το φετινού καλοκαιριού και γιατί παρομοιάζουν τον νεαρό παίκτη της με τον άσο του Ολυμπιακού;

Αποφασισμένοι να μας εντυπωσιάσουν και φέτος με την παρουσία τους στην Α1 είναι οι άνθρωποι της Κηφισιάς, οι οποίοι με τον κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου, ετοιμάζουν μία εξαιρετική ομάδα.

Η ΑΕΝΚ έχει κάνει καλές κινήσεις, ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει είναι η απόκτηση του Πέταρ Πόποβιτς, του 18χρονου άσου ο οποίος θεωρείται... επένδυση για το μέλλον! Ο Μαυροβούνιος λέγεται πως έχει πολλά κοινά με τον Σπανούλη, ενώ όπως αναφέρει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» αυτός που τον συνδέει με τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού είναι ο μάνατζέρ τους!

Αμφότεροι έχουν για ατζέντη τον δαιμόνιο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος λέει... ψιθυριστά ότι ο πελάτης του μπορεί να παίξει ανάλογο μπάσκετ με τον V-Span!

Ο Πόποβιτς είναι γεννημένος στις 13/09/1996 στο Cetinje του Μαυροβουνίου, έχει ύψος 1,88μ. και παίζει στις θέσεις των γκαρντ.

Αγωνιζόταν στην KK Lovcen Cetinje με την οποία στην περσινή σεζόν σε 20 αγώνες είχε 9,25 πόντους μ.ό., 2,95 ριμπάουντ, 1,25 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 25.10 λεπτά συμμετοχή ανά παιχνίδι. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές του Μαυροβουνίου και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (Κ18), που διεξήχθη στην Τουρκία αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 20,2 πόντους μ.ό. σε οκτώ αγώνες, ενώ είχε ακόμα 4,1 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ».

Διαβάστε κι αυτό: Σέξι ατύχημα: Παρουσιάστρια χωρίς εσώρουχο (vid)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags