Facebook Pixel Βρέθηκε! Αντι - Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό ο...
| 2014-10-11 09:50:00

Βρέθηκε! Αντι - Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό ο...

Βρέθηκε! Αντι - Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό ο...

ΒΟΥΪΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - Ποιος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη θέση του Έλληνα τεχνικού στον Ολυμπιακό!

Η αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό, η παραίτησή του καλύτερα, δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Ο κόουτς, που πήγε στο Λιμάνι σαν κύριος και έτσι ακριβώς έφυγε, έκανε το αυτονόητο: έγινε η αλλαγή που ήθελε να δει στον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορούν να μείνουν σε συναισθηματισμούς κ.λπ., αλλά πρέπει να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη μέρα.

Και η αλήθεια είναι πως τα ονόματα που ακούγονται για την αντικατάσταση του Μπαρτζώκα, είναι πολλά. Για την ακρίβεια, πάρα πολλά! Από τον Τζόρτζεβιτς (ένα σενάριο που ο ίδιος ο Σέρβος έβαλε τέλος!), μέχρι τον Σφαιρόπουλο, τον Κρις Φλέμινγκ που γράφει σήμερα η "SportDay", τον Κατσικάρη κ.α.

Ο σκύλος, όμως, που έχει μόνιμα τη μύτη του στο έδαφος για καλό ρεπορτάζ, σας αποκαλύπτει τη φημολογία που κυριαρχεί στα δημοσιογραφικά γραφεία... Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη λύση του Μίλαν Τόμιτς! Όχι στο στιλ "ξεκινάμε με τον Τόμιτς και βλέπουμε", αλλά σαν μία οριστική λύση για τον πάγκο!

Ο Τόμιτς, άλλωστε, είναι πολλά χρόνια στον σύλλογο, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ έχει συνυπάρξει δίπλα σε σπουδαίους κόουτς όλα αυτά τα χρόνια. Η εξέδρα τον γουστάρει και πολλές φωνές στο Λιμάνι θέλουν να τον δούνε πρώτο στην άκρη του πάγκου... Λέτε να "ψηθούν" οι Αγγελόπουλοι;

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η Σύλβια Δεληκούρα κάνει άγριο σεξ! (18+ ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags