Facebook Pixel "Σφίγγα" ο Τόμιτς για το μέλλον του...
| 2014-10-12 21:05:00

"Σφίγγα" ο Τόμιτς για το μέλλον του...

"Σφίγγα" ο Τόμιτς για το μέλλον του...

Ο Μίλαν Τόμιτς, όπως ήταν φυσιολογικό, ρωτήθηκε μετά το ματς με τον Απόλλωνα για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού...

«Είχαμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά και χτίζαμε διαφορά δεκάλεπτο με δεκάλεπτο. Κρατάμε αυτό και τη θέληση των παικτών που αντέδρασαν λίγες μέρες μετά από έναν χαμένο παιχνίδι. Για μας είναι κέρδος και ο Αγραβάνης ο οποίος έπαιξε αρκετά καλά. Τον χρειαζόμαστε πολύ στο παιχνίδι με τη Βαλένθια και νομίζω θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε αρχικά και απαντώντας σε ερωτήσεις επεσήμανε:

Για το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί στον πάγκο: «Θα έχετε ενημέρωση σε μερικές ημέρες».

Για το τι χρειάζεται για να ξεπεράσει η ομάδα αυτή τη κρίση αφού είναι 23 χρόνια στην ομάδα: «Παιχνίδια και νίκες. Πριν τις νίκες χρειάζεται αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Όχι να μιλάμε εκτός γηπέδου, αλλά εντός αυτού. Έτσι ξεπερνιέται η κρίση. Σίγουρα μόνο με νίκες και καλό μπάσκετ θα τα καταφέρουμε».

Για όσα βίωσε τη Πέμπτη το βράδυ και αν έχει να πει κάτι στον κόσμο: «Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ. Άρα πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον Ολυμπιακό για να προχωρήσει. Και στις νίκες και στις ήττες όλοι πρέπει να είμαστε μαζί».

Για το αν χρειάζεται η ομάδα ψυχολόγο: «Πιστεύω πως όσο καθόμαστε και προσπαθούμε να εξηγήσουμε αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό είναι χειρότερο. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον την Βαλένθια και πολλές υποχρεώσεις και δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία για το τι και πως. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να είναι καταλληλότερη ώρα».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε ο Ανδρέας Χριστοδούλου που δήλωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από βαριά ήττα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags