Facebook Pixel "Δεν είναι μόνο ένας παίκτης..."
Μπάσκετ
| 2011-05-05 11:31:00

"Δεν είναι μόνο ένας παίκτης..."

"Δεν είναι μόνο ένας παίκτης..."

Δεν θα περιοριστεί στο μαρκάρισμα του Διαμαντίδη η Σιένα, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Πιστεύαμε πως ήμασταν έτοιμοι απέναντι στον Ολυμπιακό και χάσαμε στο πρώτο ματς με διαφορά 48 πόντων. Ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να μας αντιμετωπίσει κα θα πρέπει να έχουμε περισσότερες από μία επιλογές για να τους αναγκάσουμε να ανταποκριθούν σε διαφορετικές καταστάσεις παιχνιδιού στη διάρκεια του αγώνα. Όποια ομάδα διαβάσει καλύτερα το ματς, θα κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα είναι δύσκολο να περιορίσουμε το πικ-εν-ρολ του Διαμαντίδη με τον Μπατίστ και τους τρεις εξαιρετικούς σουτέρ που έχει ο Παναθηναϊκός. Όμως βλέπουμε τα πάντα και δεν αφοσιωνόμαστε στο να σταματήσουμε έναν συγκεκριμένο παίκτη ή να παίξουμε ένα συγκεκριμένο είδος μπάσκετ.

Πρέπει να σκεφτόμαστε ομαδικά, να παίξουμε άμυνα σαν ομάδα και αυτό ήταν το ατού μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάθε παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά στις λεπτομέρειες. Βλέπουμε το ματς σαν Σιένα εναντίον Παναθηναϊκού, όχι διαφορετικά. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα ενός τέτοιου αγώνα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags