Facebook Pixel Νέο είδος εντόμου ανακαλύφθηκε στο μούσι του Κώστα Καϊμακόγλου
| 2014-11-01 18:16:00

Νέο είδος εντόμου ανακαλύφθηκε στο μούσι του Κώστα Καϊμακόγλου

Νέο είδος εντόμου ανακαλύφθηκε στο μούσι του Κώστα Καϊμακόγλου

Συναρπαστικά νέα για το κόσμο της εντομολογίας. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα ολοκαίνουργιο είδος εντόμου που ζει αποκλειστικά στη γενειάδα του Κώστα Καϊμακόγλου.
 

Η ανακάλυψη ήρθε τυχαία, όταν σε επίσκεψη του διεθνούς καλαθοσφαιριστή σε κομμωτήριο, κατά τη διάρκεια της περιποίησης της γενειάδας του, ο κομμωτής είδε κάτι να κινείται. Όταν αντίκρισε 2 κεραίες, κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται και κάλεσε πάραυτα συνεργείο που εξολοθρεύει έντομα.

Οι “εξολοθρευτές” δε πίστευαν στα μάτια τους. Ήταν ένα είδος που δεν αναγνώριζαν, οπότε ήταν αναγκασμένοι να φωνάξουν την εντομολογική εταιρία.

Άμεσα επιστήμονες έσπευσαν στην περιοχή και απομόνωσαν το έντομο. Μετά από λίγα όμως μόνο τεστ, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν το έντομο στο “σπίτι” του, δηλαδή στα γένια του Κώστα Καϊμακόγλου. Το συγκεκριμένο είδος εντόμου αποδείχτηκε πως μπορεί να επιβιώσει μόνο σε περιβάλλον με τη συγκεκριμένη θερμοκρασία και υγρασία που επικρατεί στα γένια του αθλητή. Μέχρι να καταφέρουν οι επιστήμονες να αναπαραγάγουν παρόμοιες κλιματολογικές συνθήκες στο εργαστήριο, το έντομο θα ζει μαζί με τον Καϊμακόγλου.

Το έντομο ευδοκίμησε στο συγκεκριμένο μέρος, λόγω του κρύου και της ξηρασίας που επικρατεί στη Ρωσία, χώρας όπου αγωνίζεται ο διεθνής άσος. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής, το έντομο κατά πάσα πιθανότητα τρεφόταν από τον ιδρώτα του αθλητή και με υπολείμματα από πακοτίνια που βρέθηκαν στη περιοχή.

Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του εντόμου δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί, καθώς οι επιστήμονες θέλουν να διασταυρώσουν τα στοιχεία τους, εξετάζοντας και άλλους γενειοφόρους ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και σε άλλες γενειάδες ανάλογα σημάδια ζωής.

Ο παίκτης κάθε άλλο παρά προβληματισμένος είναι και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση του να μην ξυριστεί ποτέ ξανά, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως το μούσι του θα παρέχει στέγη σε οποιοδήποτε είδους ζωύφια. Εξάλλου όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, ο νέος του “συγκάτοικος” του έχει φέρει γούρι.

**Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ο Γύρος του Διαδικτύου» και είναι... τρολάρισμα!

Πηγή: giros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags