Facebook Pixel Κλέιζα για ΠΑΟ: «Πολλές κλοπές στο ΟΑΚΑ!»
Μπάσκετ
| 2014-11-07 17:58:00

Κλέιζα για ΠΑΟ: «Πολλές κλοπές στο ΟΑΚΑ!»

Κλέιζα για ΠΑΟ: «Πολλές κλοπές στο ΟΑΚΑ!»

O Λιθουανός πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και νυν της Εμπόριο Αρμάνι, Λίνας Κλέϊζα, χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό “ομάδα top επιπέδου” και θυμάται τις άσχημες βραδιές του στο Ολυμπιακό Στάδιο...

Διαβάστε ένα μέρος των δηλώσεων του στο gazzetta.gr:

Με τι συναισθήματα επιστρέφεις στην Αθήνα;

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την Ελλάδα, που είναι μία πολύ όμορφη χώρα! Πέρασα μία υπέροχη χρονιά, εκτός από τις επισκέψεις μου σ‘ αυτό το γήπεδο, από το οποίο δεν έφυγα ποτέ με θετικά συναισθήματα! Για όλα, όμως, υπάρχει η πρώτη φορά...»

Δεν έχεις κερδίσει ποτέ στο ΟΑΚΑ; Ούτε με την Εθνική Λιθουανίας σε κάποιο φιλικό;

«(Χαμογελάει!!)... Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι να έχω κερδίσει! Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, όμως, ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εδώ μέσα... Πολύ κλέψιμο φίλε, πολλές κλοπές...»

Εννοείς ότι θέλεις να κάνεις την αρχή από αύριο (σ.σ.: απόψε);

«Δεν το παίρνω προσωπικά, γιατί πρώτα απ‘ όλα πάει η ομάδα! Έχουμε ένα ρόστερ με αρκετούς νέους παίκτες, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του coach και να μάθουμε να παίζουμε σαν σύνολο, οπότε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας... Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, γιατί θα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε δύο από τους συνδιεκδικητές... Η επιθυμία για κάτι προσωπικό είναι δευτερεύουσα και βρίσκεται πολύ στο πίσω μέρος του μυαλού μου...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags