Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο νέος προπονητής της Εθνικής!
| 2014-11-24 10:00:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο νέος προπονητής της Εθνικής!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο νέος προπονητής της Εθνικής!

Ο SPORTDOG ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το φαβορί για τον πάγκο Εθνικής ομάδας - Είναι Έλληνας και πολύ νεαρός στην ηλικία!

Εδώ και κάμποσο καιρό το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για να έχουμε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και καλά κάνουν λέει ο Σκύλος, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έμαθε ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Εθνική ομάδα Παίδων. Γιατί μιλάμε για Έλληνα, νεαρό σε ηλικία και φιλόδοξο και, φυσικά, πολλά υποσχόμενο!

Ο λόγος για τον Χάρη Μαρκόπουλο, γιο του Σούλη, του φέτος έχει αναλάβει την ομάδα του Κόροιβου! Σύμφωνα με τη στήλη "Pick n' Scroll" του Σκύλου, στο twitter, ο 32χρονος προπονητής είναι φαβορί για να αναλάβει την Εθνική Παίδων, από τη στιγμή που ο Κώστας Τσαρτσαρής πήγε στον Παναθηναϊκό.

Η Ομοσπονδία χρειάζεται νέο αίμα προπονητών και μετά το επιτυχημένο πείραμα με τον Παπαθεοδώρου, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να πάρει σειρά ο Χάρης Μαρκόπουλος...

Διαβάστε δύο λόγια για τον προπονητή του Κόροιβου, από το βιογραφικό του που δημοσιεύει το σάιτ του συλλόγου:

"Ο Χάρης Μαρκόπουλος ανήκει στη νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών και παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Είναι 32 ετών και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, πριν συμφωνήσει με τον Κόροιβο. Κατά το παρελθόν έχει προπονήσει και τις άλλες δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρη και Ηρακλή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags