Facebook Pixel Για αυτό είσαι ΠΑΟΚάρα - Η απίστευτη κίνηση του Δικέφαλου!
| 2014-11-27 11:52:00

Για αυτό είσαι ΠΑΟΚάρα - Η απίστευτη κίνηση του Δικέφαλου!

Για αυτό είσαι ΠΑΟΚάρα - Η απίστευτη κίνηση του Δικέφαλου!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ξέρει πώς να δώσει το καλό παράδειγμα...

Γιατί όπως ενημέρωσαν, με επίσημη ανακοίνωση, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ανανέωσαν το συμβόλαιο του Χαραλαμπίδη, που τραυματίστηκε σοβαρά πρόσφατα!

Ο αρχηγός του συλλόγου θα μείνει εκτός παρκέ για τρεις με τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι στη χειρότερη περίπτωση θα είναι 100% έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προλάβει να αγωνιστεί ξανά και τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά:

«Τρεις με τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του υπέστη λίγο πριν το τέλος του αγώνα Zielona Gora – ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, μετέβη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο, τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη και τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Τσουκαλά.

Ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και σύμφωνα με την διάγνωση του υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Σαμαρά, διαπιστώθηκε ότι υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Χαραλαμπίδη θα αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη και να ενεργοποιήσει από τώρα και την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος της σεζόν 2015-16. Την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στον Κώστα Χαραλαμπίδη ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του.

Όλα τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και όλοι μας του ευχόμαστε να είναι δυνατός για να ξεπεράσει αυτό το σημαντικό εμπόδιο και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός Τον περιμένουμε…

Στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν την αποστολή σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρις Καρακούσης, Χρήστος Καραμπέρης και Πόλυς Κατσιώρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags