Facebook Pixel «Πεινάτε και δεν το ξέρετε…»
Μπάσκετ
| 2011-05-07 18:44:00

«Πεινάτε και δεν το ξέρετε…»

«Πεινάτε και δεν το ξέρετε…»

Πεινασμένοι όχι μόνο για κούπες, αλλά και για φαγητό είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε την τελευταία του οδηγία πριν τον τελικό.
 

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την χαλαρή προπόνηση του Σαββάτου ανέφερε πως η τελευταία του οδηγία προς τους παίκτες ενόψει του τελικού με την Μακάμπι ήταν: «Τελειώστε κάντε ντουζ, πεινάτε, πρέπει να φάτε».

Η φράση αυτή και τα γέλια που ακολούθησαν, δείχνουν το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο «τριφύλλι», αλλά και την απουσία άγχους. Άλλωστε, ο «Ζοτς» είναι ο κορυφαίος προπονητής όχι μόνο την ώρα του αγώνα, αλλά και πριν από αυτόν, καθώς ξέρει να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του…

Από εκεί και πέρα για τον μεγάλο τελικό ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Μακάμπι. Αναμένεται μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί της Μακάμπι δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρά και δύσκολη για τους αντιπάλους. Είναι μία γιορτή που πρέπει να το απολαύσουμε. Κάθε τελικός είναι διαφορετικός οι παίκτες, οι ομάδες, ο τρόπος που δουλεύεις.

Ξέρω ότι αυτοί πιστεύουν σε μένα και εγώ σε αυτούς. Το ότι είμαστε στον τελικό είναι το καλύτερο για μας και θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε όσο πιο πολύ γίνεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «απολογία» του Μπατίστ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags