Facebook Pixel Τι γίνεται με Ιβάν και ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
| 2014-12-25 22:48:00

Τι γίνεται με Ιβάν και ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Τι γίνεται με Ιβάν και ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Η υπόθεση μάλλον προχωράει, αλλά αυτή την στιγμή οι ισορροπίες είναι λεπτές…

Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επειγόντως ιδιοκτήτη εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του χορηγού της ομάδας, Κώστα Αμοιρίδη:

«Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην έρθει μεγαλομέτοχος. Αν έρθει, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να φύγουμε. Δεν θα αλλάξει κάτι. Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο. Η ομάδα χρειάζεται έναν μεγαλομέτοχο. Εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε και λειτουργούμε με σκοπό την επιβίωση της εταιρίας» είπε ο Μπάνε.

Για τις οφειλές της ΚΑΕ ο Πρέλεβιτς είπε: «Για να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ, δίχως παρουσία μεγαλομετόχου, χρειάζεται 15 χρόνια. Γι' αυτό δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην υπάρξει μεγαλομέτοχος. Οπως είναι σήμερα τα δεδομένα, είναι αδύνατο να πληρώνονται όλα και ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος των χρεών.
 

Τα χρέη δημιουργήθηκαν σε μια εποχή όπου υπήρχαν λεφτά και αποπληρώνονται σε μια εποχή όπου δεν υπάρχουν λεφτά. Σχετικά με τις επαφές της ΚΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη και το ενδεχόμενο ο τελευταίος να ασχοληθεί με το μπάσκετ, δήλωσε: «Είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένα θέμα στο οποίο οι ισορροπίες είναι λεπτές και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Για το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ: «Εχουμε συζητήσει πολλές φορές για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά όταν φτάνουμε στο οικονομικό, σταματάμε. Ξέρετε, οι ομάδες φτιάχνονται μέσα στο γήπεδο και καταστρέφονται έξω από αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags