Facebook Pixel "Βόμβα" με Ούκιτς!
| 2015-01-30 14:45:00

"Βόμβα" με Ούκιτς!

"Βόμβα" με Ούκιτς!

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα προσπαθεί να κάνει το "μπαμ" με τον διεθνή Κροάτη άσο; Η επιβεβαίωση και ο τραυματισμός. Η στήλη "Pick n' Scroll" του SportDog έχει το ρεπορτάζ!

Μετά τον Ίαν Βουγιούκα, που ακόμα βέβαια δεν έχει αποκτηθεί επίσημα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή με πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Όπως αποκάλυψε πρώτη η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter σε μπασκετικά θέματα, "Pick n' Scroll", η Ένωση ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Ρόκο Λένι Ούκιτς!

Ο Κροάτης άσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση του Ούκιτς είναι ότι αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο μικρό δάχτυλο του χεριού του που θα τον αφήσει ακόμα 20 ημέρες μακριά από τα παρκέ. Βέβαια, αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό το θέμα δεν πρόκειται να φρενάρει τη μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Κροάτη. "Έχει προταθεί και μελετάμε την περίπτωσή του", είναι το σχόλιο από το "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. Θυμίζουμε ότι ο Ούκιτς αγωνίζεται στη πατρίδα του με τα χρώματα της Τσεντεβίτα από τότε που εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό.

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που κληρώθηκε με την ΑΕΚ, το ανατρεπτικό σχόλιο του Αποδυτηριάκια   ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags