Facebook Pixel "Είναι κομμάτι της ζωής μου ο Άρης και δεν γίνεται να μην με ενδιαφέρει"
| 2015-02-03 18:56:00

"Είναι κομμάτι της ζωής μου ο Άρης και δεν γίνεται να μην με ενδιαφέρει"

"Είναι κομμάτι της ζωής μου ο Άρης και δεν γίνεται να μην με ενδιαφέρει"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης και μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην στήριξη που χρειάζονται οι «Κίτρινοι» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ:

«Ο Άρης μετά το πρώτο δεκάλεπτό έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Κράτησε τον ΠΑΟΚ σε χαμηλό σκορ και αυτό ήταν σπουδαίο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες που παίζουν καιρό μαζί όμως ο Άρης τους περιόρισε. Τα ποσοστά στα τρίποντα ήταν τραγικά και από τις δύο ομάδες όμως δεν υπήρξαν και ελεύθερες επιθέσεις. Είδαμε και μεγάλη κούραση από τις δύο ομάδες. Το σκορ έμεινε χαμηλά παρά την επιθετική ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το κλίμα στο γήπεδο:

«Το κλίμα ήταν καλό απλά δεν έπρεπε να υπάρχουν οι βρισιές. Νομίζω πως οι μάνες δεν πρέπει να αναφέρονται».

Για το αν ο Άρης μπορεί να μπει στην τετράδα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο:

«Σίγουρα μπορεί ο Άρης. Υπάρχουν δύο ομάδες που ξεχωρίζουν και μετά υπήρχε ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης ήταν πολύ πιο κάτω όμως έχει βελτιωθεί μαζί με την ΑΕΚ. Όταν θα υπάρχουν πέντε ομάδες καλές που θα μπορούν να κερδίσουν τους πιο πάνω τότε θα αποκτήσει αξία το πρωτάθλημα».

Για το αν θα δεχθεί η Ευρωλίγκα τον Άρη ή τον ΠΑΟΚ:

« Όταν ζητάμε κάτι θα πρέπει να έχουμε καταξιωθεί. Θα πρέπει οι Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ανέβουν αγωνιστικά και να υπάρχει κέρδος. Ο Άρης έχει πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη που έχει μείνει από την ομάδα. Αυτό το όνομα πρέπει να το ενισχύσει και μάλιστα σύντομα. Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν φιλάθλους και έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν. Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο».

Για τους λόγους που βρέθηκε στο γήπεδο:

«Το μπάσκετ είναι η ψυχή μου και η μισή ζωή μου ήταν στον Άρη. Είναι δυνατόν να μην πήγαινα στο γήπεδο; Πέρασα δόξες και στεναχώριες. Με ενδιαφέρει να δυναμώσει ο Άρης γιατί είναι ένα σωματείο με ιστορία και πρέπει να φύγει από το επίπεδο που βρίσκεται».

Για το αν μπορεί να ενωθεί το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ:

« Το μπάσκετ είναι πιο ανεξάρτητο ενώ το ποδόσφαιρο είναι πιο εξαρτημένο με τον Ερασιτέχνη. O κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο όμως ο Άρης είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν και μπασκετικούς φιλάθλους. Είναι δύσκολο να είναι μία ενιαία η ομάδα. Είναι πολύ βαρύ να πάρει κάποιος όλο το σωματείο».

Για το που χρειάζεται βοήθεια η ομάδα:

«Αν μπορούμε να βοηθήσουμε, βοηθάμε όπου χρειάζεται. Αυτή την στιγμή το ποδόσφαιρο είναι σε χειρότερη κατάσταση. Βρίσκεται στην Γ’ εθνική ενώ και η Β’ θα είναι πολύ δύσκολη. Χρειάζεται ενέργεια πάνω από την ομάδα και βοήθεια. Έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε. Είναι κομμάτι της ζωής μου ο Άρης και δεν γίνεται να μην με ενδιαφέρει. Το θέμα είναι η αγάπη μέσα σου και πως την εκδηλώνεις. Αυτή την στιγμή χρειάζεται συμπαράσταση ο Άρης να περάσει η μεταβατική περίοδος της Γ΄ εθνικής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags