Facebook Pixel "Καρφιά" Μαρκόπουλου για την διαιτησία!
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-22 22:22:00

"Καρφιά" Μαρκόπουλου για την διαιτησία!

"Καρφιά" Μαρκόπουλου για την διαιτησία!

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ημιτελικού στην Πυλαία.

«Συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήταν καταπληκτικός. Όχι μόνο το γέμισε, αλλά ήταν αυτός που θέλουμε σε κάθε γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που δεν του δώσαμε αυτό που ήθελε. Ξέραμε ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα, μία μεγάλη ομάδα, ξέραμε τα προβλήματα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, να προσαρμοστούμε, να κάνουμε αυτή την υπέρβαση που είχαμε βάλει ως στόχο απ' τη στιγμή που έγινε η κλήρωση. Το θέλαμε πολύ όλοι μας. Το ήθελαν οι παίκτες και φαινόταν στο γήπεδο κι αυτό ήταν το στοιχείο που μας κράτησε στο παιχνίδι, στο δύσκολο και σκληρό παιχνίδι κι αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα στον αγώνα, με τα φάουλ σε βασικούς παίκτες μας. Οι παίκτες μας υπερέβαλλαν εαυτό. Φτάσαμε το παιχνίδι στο ένα σουτ κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί μπορεί να παίζαμε παράταση» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που μίλησε επίσης για...

...την αστοχία στο πρώτο ημίχρονο: «Υπάρχει το άγχος σ' ένα παιχνίδι, πολύς κόσμος στο γήπεδο... Το ήθελαν πολύ οι παίκτες, αλλά δε βρήκαν τις ισορροπίες».

...τη διαιτησία: «Κανονικά οι διαιτητές που είναι στο γήπεδο δεν πρέπει να ξεχωρίζουν πρόσωπα, χρώματα και παίκτες. Ο διαιτητής είναι δικαστής, αυτό που βλέπει, αυτό πρέπει να σφυρίζει. Αισθάνομαι ότι τα σφυρίγματα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Πολλές φορές ο κύριος Γκόντας σφύριξε από διαφορετικές γωνίες, σε φάσεις που ήταν άλλοι διαιτητές μπροστά.»

...τα αίτια του αποκλεισμού: «Εμείς ήμασταν άστοχοι. Ένα άλλο σημείο ήταν ότι πολλές φορές στην επίθεση δεν εξαντλήσαμε το χρόνο, βιαστήκαμε για να πάρουμε το σκορ γιατί είχαμε ελεύθερα σουτ».

...την αλλαγή ημερομηνίας του ημιτελικού: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Δε μπορείς να το ορίσεις. Δεν είναι θέμα του προπονητή. Το ορίζουν άλλοι».

...το κατά λάθος χτύπημα στο κεφάλι του Δημήτρη Χαριτόπουλου απ' τον Αντώνη Φώτση σε διεκδίκηση ενός ριμπάουντ και τι του είπαν οι διαιτητές: «Το παιχνίδι είχε πολλά χτυπήματα. Που σφυρίζονται και που δεν σφυρίζονται. Εγώ δεν είμαι διαιτητής. Εμένα δε μου απάντησαν. Ρώτησα τι έγινε και έφυγαν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags