Facebook Pixel Πυρηνική βόμβα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-03 10:15:00

Πυρηνική βόμβα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρηνική βόμβα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιον παικταρά, με σπουδαία καριέρα στο NBA, ετοιμάζεται να "χτυπήσει" η ΑΕΚ;

Άλλη ένα μεταγραφικό "μπαμ" είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, που έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο της με τους παικταράδες που φέρνει. Μετά τους Μενσά Μπονσού, Μαλίκ Χέρστον και Καρλ Ίνγκλις, η Ένωση έχει στη λίστα της ένα όνομα που αν έρθει στην Ελλάδα θα κάνει πάταγο!

Οι Κιτρινόμαυροι λέγεται ότι ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο στον Πορτορικανό άσο, Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος αποχώρησε από την Γαλατασαράι λόγω οικονομικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την τουρκική ομάδα.

Το όλο θέμα ξεκίνησε με ένα tweet Τούρκου δημοσιογράφου που έβαλε φωτιά στα σενάρια περί μετακίνησης του 35χρονου γκαρντ στην ΑΕΚ. Από την πλευρά της η ελληνική ομάδα δεν έχει κρύψει την πρόθεσή της να ενισχυθεί με ένα ακόμα γκαρντ και μάλιστα πολύ ποιοτικό.

Ο Αρόγιο στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς, Ντένβερ Νάγκετς, Γιούτα Τζαζ, Ντιτρόιτ Πίστονς, Ορλάντο Μάτζικ, Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς, ενώ έχει παίξει και σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μπεσίκτας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Γαλατάσαραϊ, στην οποία είχε συμπαίκτη τον Χέρστον και τον Μπονσού!

Κάποια επίσημη θέση από την Ένωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, ωστόσο μια τέτοια μεταγραφική βόμβα δεν θα ήταν απίθανη, αν αναλογιστεί κανείς τη διάθεση για σημαντική ενίσχυση που εχει δείξει φέτος η διοίκησης της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags