Facebook Pixel Τα πήρε ο Διαμαντίδης με τον Σλότερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-04-03 10:15:00

Τα πήρε ο Διαμαντίδης με τον Σλότερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πήρε ο Διαμαντίδης με τον Σλότερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς αντέδρασε ο μεγάλος αρχηγός μετά το χαμένο τρίποντο του Αμερικανού. 

Στην τελευταία κρίσιμη επίθεση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γέμισε την πεντάδα με σουτέρς και έδωσε εντολή για τρίποντο, προκειμένου οι Πράσινοι να πάρουν τη νίκη και να μην πάει το ματς στην παράταση.

Το σουτ το πήρε τελικά ο Σλότερ, ο οποίος αστόχησε και καταδίκασε την ομάδα του σε μία αναπάντεχη ήττα, η οποία μπορεί να φέρει μέχρι και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Η φάση με το χαμένο τρίποντου Αμερικανού προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος στην απέναντι πλευρά ήταν μόνος του και ζητούσε την μπάλα για να σουτάρει. Τόσο ο Μπλουμς, όμως, όσο και ο Σλότερ, ο οποίος τελικά σούταρε, αγνόησαν τον αρχηγό, ο οποίος όταν είδε ότι η μπάλα δεν κατέληξε στο καλάθι ξέσπασε φωνάζοντας έντονα προς τον Αμερικανό και κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του ότι ήταν αφύλακτος και είχε ελεύθερο σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο Διαμαντίδης ήταν πολύ ζεστός στο χθεσινό ματς, είχε βάλει μεγάλα καλάθια, στην ουσία έπαιζε μόνος του την Άλμπα και προφανώς ήθελε να πάρει και το τελευταίο σουτ, όχι μόνο επειδή ήταν αμαρκάριστος, αλλά και επειδή το πίστευε. Πόσες φορές το έχει κάνει, άλλωστε, στο παρελθόν...  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags