Facebook Pixel Γιατί ο Γράντας είπε ξεφτίλα τον Γκάλη!
| 2015-04-03 11:00:00

Γιατί ο Γράντας είπε ξεφτίλα τον Γκάλη!

Γιατί ο Γράντας είπε ξεφτίλα τον Γκάλη!

Επειδή σχεδόν όλοι απόρησαν από την απίστευτη επίθεση του πρώην παράγοντα προς τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, ο Αποδυτηριάκιας γυρίζει τον χρόνο πίσω και αποκαλύπτει...

Ποιος είναι ο άγνωστός μου Κώστας Γράντας που παρέλαβε για λογαριασμό του Λάμπρου Γράντα, του πρώην πρόεδρου του Άρεως, αναμνηστικό αγαλματίδιο στην εκδήλωση για τα 101 χρόνια του σωματείου. Ρωτάω, γιατί ο Λάμπρος Γράντας, ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, χοντρά κονομημένος, είπε ότι Δεν θέλω καμμία σχέση με τον Άρη, και ποια είναι η Κοινωνία Μελών του Άρη, και με καλέσανε να με τιμήσουν, αλλά τη δουλειά έχω να πάω, όσες πλακέτες μου έχουν δώσει τις πέταξα, στον δε Νίκο Γκάλη του είπα "Είσαι ξευτύλας".

Να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα. Κατ΄ αρχήν δεν είναι καθόλου κομψό για την οικογένεια του Άρεως ένας πρώην πρόεδρος να μην αποτελεί τιμητικό παρελθόν. Απεναντίας, να μιλάει με τα χειρώτερα λόγια για την Κοινωνία Μελών του Άρεως και για τον Σούπερ 3. Δεν λέω ότι δεν έχει δίκαιο, λέω τι συμβαίνει.

Ο Λάμπρος Γράντας έχασε λεφτά στον Άρη. Κι αυτά που του χρωστούσανε τα χάρισε, διότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Μιλάμε για εκατομμύρια, σε δραχμές. Λέει σήμερα ο Γράντας: «Δεν πιστεύω στην Κοινωνία Μελών. Πώς, λοιπόν, να βραβευθώ από κάποιους που δεν τους αποδέχομαι. Όπως δεν θα πήγαινα να με βραβεύσει ο σύλλογος αποφυλακισθέντων ληστών. Όχι και να τρέχω σ΄ όλες τις χαζομάρες που έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Περίεργο είναι πως ξόδεψε τόση ώρα στη συνέντευξή του ο Λάμπρος Γράντας για τον Άρη, που όπως λέει δεν τον ενδιαφέρει πλέον. Θα περίμενε κανείς να πει "Ευχαριστώ, δεν έχω να πω τίποτα, γεια σας". Αυτός, όμως, συχνά πυκνά μιλάει για τον Άρη!

Είπε και το άλλο ο Γράντας: "Ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε από τον Σούπερ 3 κι εγώ όταν τον συνάντησα του είπα: «Γκάλη, είσαι ξευτύλας". Γιατί το είπε αυτό ο Γράντας;

Πράγματι, όταν ο Γκάλης πήγε στον Παναθηναϊκό οι σουπεράδες κατέβασαν τη φωτογραφία του και την ξαναβάλανε στη θέση της μετά από δύο χρόνια. Ο Γκάλης, λέει ο αποδυτηριάκιας δεν είναι ξευτύλας. Είναι "ρεαλιστής". Πέρα από το ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος αθλητής της Ελλάδος, όχι μόνον του Άρεως, είναι ο τύπος που "εισπράττει", όχι απαραίτητα χρήματα. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Άρεως ο Νίκος Γκάλης για να συνεχίσει να εισπράττει την αγάπη του κόσμου.

Ο δε Γράντας δεν ξεχνάει τι του κάνανε οι οργανωμένοι. Ακόμα και μπροστά στον γιο του(!) τον είχανε απειλήσει: "Γράντα, ζούμε στον τάφο να σε δούμε".

ΠΟΙOΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ του Άρεως, αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα του ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags