Facebook Pixel Τα... καλύτερα έρχονται για τον Παναθηναϊκό!
| 2015-04-21 00:19:00

Τα... καλύτερα έρχονται για τον Παναθηναϊκό!

Τα... καλύτερα έρχονται για τον Παναθηναϊκό!

Ο Ιβάνοβιτς ισχυρίζεται πως το Τριφύλλι δεν «έχει φτάσει ακόμα στο ταβάνι» του.

Εμφανώς ευχαριστημένος ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί και καλύτερα!
 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα το ξέρω ότι παίξαμε πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάνω απ’ όλα σε νοητικό επίπεδο και σε σχέση στο πόσο πιστεύαμε σε εμάς και στο πως είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε. Δυσκολευτήκαμε πολύ να αντιμετωπίσουμε το transitionειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είναι μία ομάδα εξαιρετική σε αυτό του είδους το παιχνίδι. Μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός, αλλά κι ένα εναντίον τριών. Κάναμε ένα βήμα, να δούμε αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα ακόμα πιο μεγάλο».

Για το στοιχείο της… μεταμόρφωσης του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο: «Ενδεχομένως να είναι πολλά τα στοιχεία. Έχουμε δει ότι παίζουμε καλύτερα εντός έδρας σε όλη τη σεζόν. Στο πρώτο ματς παίξαμε άσχημα, στο δεύτερο καλύτερα και συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Μας δημιουργήθηκε η αίσθηση παρά την ήττα με 20 πόντους ότι μπορούσαμε να νικήσουμε».

Για το αν έχει φτάσει το «ταβάνι» του ο Παναθηναϊκός στη φετινή Ευρωλίγκα: «Όχι, ειλικρινά όχι. Πιστεύω ότι μεθαύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να κερδίσουμε».

Για τα χαμένα παιχνίδια στο τέλος και το γεγονός ότι πήρε το ντέρμπι με αυτόν τον τρόπο αν είναι καλύτερο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Είναι αλήθεια ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια στην Ευρωλίγκα στα τελευταία δευτερόλεπτα όπως με την Άλμπα και την Μακάμπι. Πάντα όταν κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία μπάλα η ζυγαριά μπορεί να γύρει από την μία ή την άλλη πλευρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags