Facebook Pixel Παραδέχεται τον Ολυμπιακό ο Ιβάνοβιτς
| 2015-05-02 22:58:00

Παραδέχεται τον Ολυμπιακό ο Ιβάνοβιτς

Παραδέχεται τον Ολυμπιακό ο Ιβάνοβιτς

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών και έδωσε την υπόσχεσή του για τα πλέι οφ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Μαυροβούνιος τεχνικός δήλωσε: «Η ανάλυση που έκανε ο Φώτσης είναι αρκετά σωστή. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, μπορούσαμε να βελτιώσουμε πολλά στο παιχνίδι μας. Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η αρχή της τρίτης περιόδου, μέσα σε ένα λεπτό αναγκάστηκα να πάρω τάιμ άουτ. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες ήρεμους. Δεν τους είχαμε όμως. Πρέπει να έχουμε για 40 λεπτά υπομονή και συγκέντρωση ασχέτως του κοινού. Παίζαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που παίζει στο Φάιναλ Φορ. Χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να πάρει την νίκη.

Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει το πλεονέκτημα. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Για την απουσία του Γκιστ ανέφερε: «Το να μιλάμε για την δίκαιη ή άδικη απουσία ενός παίκτη είναι σαν να ψάχνουμε δικαιολογίες. Είναι ξεκάθαρο. Δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Γκιστ. Χάσαμε γιατί αυτοί που αγωνίστηκαν δεν έπαιξαν καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags