Facebook Pixel Τέλος ο Ιβάνοβιτς - ΒΟΜΒΑ ο αντικαταστάτης!
| 2015-05-03 14:00:00

Τέλος ο Ιβάνοβιτς - ΒΟΜΒΑ ο αντικαταστάτης!

Τέλος ο Ιβάνοβιτς - ΒΟΜΒΑ ο αντικαταστάτης!

ΠΟΙΟΣ αναλαμβάνει υπηρεσιακός στον Παναθηναϊκό - Όνομα που κάνει ΜΠΑΜ, με μεγάλη θητεία στον Ολυμπιακό, "έπαιξε" για πρώτος προπονητής!

Λίγο - πολύ ήταν γνωστό στην πιάτσα ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός έχανε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, πολύ δύσκολα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα συνεχίζε στον πάγκο του συλλόγου!

Με την "πράσινη" ΚΑΕ να ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής την απόλυσή του!

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η οποία ενημερώνει για τον άνθρωπο που θα αναλάβει υπηρεσιακός.

Η μεγάλη είδηση όμως, η είδηση βόμβα, έρχεται από ρεπορτάζ Eurohoops, που υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, για να καθίσει στην άκρη του πάγκου!

Τον άνθρωπο που γνώρισε μεγάλες χαρές ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά πλην της Εθνικής ομάδας έχει συνδέσει το όνομα του ως προπονητής με τον Ολυμπιακό! Λίγο δύσκολο, λέει ο Σκύλος...

Update: Aργότερα μέσα στη μέρα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Μπουρλάκης, έγραψε στο Facebook για το ενδεχόμενο να αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

"Δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή με τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και ούτε βρίσκεται στις σκέψεις της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός".

** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ - Ντοκουμέντο: H χειρονομία Δημήτρη για Σπανούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags