Facebook Pixel Γι' αυτό έδιωξε τον Ιβάνοβιτς!
| 2015-05-03 17:33:00

Γι' αυτό έδιωξε τον Ιβάνοβιτς!

Γι' αυτό έδιωξε τον Ιβάνοβιτς!

Αυτοί είναι οι τέσσερις βασικοί λόγοι που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απολύσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για μία απόφαση που οι άνθρωποι της Πράσινης ΚΑΕ σκέφτονταν εδώ και πάρα πολύ καιρό, καθώς οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν ενθουσίαζαν κανέναν.


Ο Παναθηναϊκός είχε βγει εκτός... πορείας και αυτό φαινόταν ξεκάθαρα και από τον άναρχο τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό χρεώνουν στον κόουτς οι ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι σημειώνουν πως ο ΠΑΟ δεν έπαιζε πλέον καν άμυνα.

Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός λόγος που οδήγησε στο «διαζύγιο», ήταν η πορεία στην Ευρωλίγκα, η ήττα στον «τελικό» με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, αλλά και οι εμφανίσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ιδίως στο πρώτο ματς στην Ρωσία.

Επίσης, οι Πράσινοι «χρεώνουν» στον Ιβάνοβιτς πως δεν σεβάστηκε την συμφωνία του με τον σύλλογο το καλοκαίρι και δεν προσπάθησε να βάλει στην ομάδα τους νεαρούς Έλληνες παίκτες, οι οποίοι για μεγάλο διάστημα έβλεπαν τα ματς από την εξέδρα είτε από τον πάγκο.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η εύκολη ήττα από τον Ολυμπιακό, όπου ο Σφαιρόπουλος κέρδισε κατά κράτος τη μάχη των πάγκων. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την διοίκηση στην απόλυση, καθώς εκτιμούν πως ήταν αδύνατον πλέον να έρθει η βελτίωση...

Εξελίξεις στην ΚΑΕ ΠΑΟ: "Παίζει" από Ελλάδα ο... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags