Facebook Pixel Μεγάλη επιστροφή; Προπονητής στον ΠΑΟ ο...
| 2015-05-05 11:14:00

Μεγάλη επιστροφή; Προπονητής στον ΠΑΟ ο...

Μεγάλη επιστροφή; Προπονητής στον ΠΑΟ ο...

ΛΥΣΗ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό που θα λατρέψουν οι οπαδοί - Γιατί κερδίζει πόντους αυτή η προοπτική!

Η αλήθεια είναι πως το διάστημα που χώρισαν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Ιβάνοβιτς, δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος τεχνικός για να καθίσει στην άκρη του πάγκου του "τριφυλλιού".

Από την άποψη ότι μιλάμε για μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα που αυτό το διάστημα δεν είναι στα καλύτερά της και, μοιραία, χρειάζεται ειδική μεταχείριση και ειδικό βάρος από την πλευρά του προπονητή, για να ανατραπεί η κατάσταση.

Για αυτό και όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, όσο περνάνε οι μέρες και δεν υπάρχει κινητικότητα, συμφωνία με κάποιον προπονητή για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Αλβέρτη!

Όταν για επιστροφή βέβαια, εννοούμε στη θέση του προπονητή, καθώς ο Φράνκι ποτέ δεν έχει αποχωρήσει από το "τριφύλλι"!

Μπαρουτοκαπνισμένος στο τοπ επίπεδο του Παναθηναϊκού, που και πέρσι έπεσε στα βαθιά και πήρε το πρωτάθλημα, ενώ παραλίγο να κάνει την έκπληξη εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-2)...

Μην αποκλείσετε, δηλαδή, το ενδεχόμενο να βγει και φέτος μπροστά ο Αλβέρτης, ενώ σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν βρεθεί άλλος προπονητής για να αναλάβει ως πρώτος, είναι δεδομένο ότι ο Φράνκι θα βρεθεί στο πλευρό του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags