Facebook Pixel Προπόνηση με... 100άρα και πάει Μαδρίτη!
Μπάσκετ
| 2015-05-09 20:37:00

Προπόνηση με... 100άρα και πάει Μαδρίτη!

Προπόνηση με... 100άρα και πάει Μαδρίτη!

Μια εβδομάδα πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στην Μαδρίτη, για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανελευσινιακό, συντρίβοντας τον, εντός έδρας, με στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Το παιχνίδι με την ομάδα της Ελευσίνας ήταν ένα πολύ καλό ορεκτικό ενόψει του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, με το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα, αφού άλλωστε το παιχνίδι ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας.

Το ξεκίνημα των Πειραιωτών ήταν αρκετά δυνατό, δείχνοντας ευθύς εξαρχής την δυναμικότητα τους. Το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου άλλωστε τα λέει όλα (32-18). Από κει και πέρα, οι ερυθρόλευκοι έριξαν τον ρυθμό τους, δεν σταμάτησαν όμως να προσφέρουν καλό θέαμα στον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (09/05) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, φτάνοντας παράλληλα σε μια άνετη επικράτηση.

Ο Ολυμπιακός από αύριο αρχίζει την προετοιμασία του, για την μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Παρασκευής (15/05) με την ΤΣΣΚΑ, στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης.

Διαβάστε αναλυτικά στο ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags