Facebook Pixel Να γιατί πήρε τον Κούπερ ο Γιαννακόπουλος!
| 2015-05-09 22:00:00

Να γιατί πήρε τον Κούπερ ο Γιαννακόπουλος!

Να γιατί πήρε τον Κούπερ ο Γιαννακόπουλος!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία στοχευμένη μεταγραφή για να σηκώσει το πρωτάθλημα. Διαβάστε γιατί ντύνεται στα πράσινα ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και δείτε το σχετικό βιντεάκι! 

Κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ντι Τζέι Κούπερ στον Παναθηναϊκό, ενός παίκτη που γνωρίσαμε πολύ καλά πέρυσι από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ είναι απόφοιτος του κολεγίου του Οχάιο και έγινε γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους την περασμένη αγωνιστική περίοδο όταν τον ανακάλυψε ο Σούλης Μαρκόπουλος και τον πήρε στον Δικέφαλο. Με τους Θεσσαλονικείς φανέρωσε σπουδαία δείγματα του ταλέντου του και απέδειξε πως είναι τόσο "εκτελεστής" όσο και δημιουργός. Είναι αριστερόχειρας, ενώ παίζει με ωριμότητα, αν και είναι σχετικά νεαρός.

Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στη Ρωσία και την Ενισέι, όμως τώρα γυρίζει στην Ελλάδα για να φορέσει τα πράσινα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο παίκτης είχε απασχολήσει τους Πράσινους και παλιότερα, όμως τώρα τα δεδομένα ήταν πιο εύκολα και στο Τριφύλλι δεν έχασαν την ευκαιρία να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν εξαιρετικό αθλητή.

Ο Κούπερ έρχεται για να δώσει λύσεις στα γκαρντ και να ...τραβήξει την ομάδα όταν "κολλάει" και όλοι περιμένουν από τον Διαμαντίδη να κάνει τη διαφορά, ενώ στον Παναθηναϊκό θέλουν να δουν απ΄ αυτόν μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως αυτά που έκανε πέρυσι.

Παρότι ο ΠΑΟΚ είχε χάσει με 72-74 στη Θεσσαλονίκη, αυτός είχε τελειώσει το ματς με 14 πόντους και 2 τρίποντα, ενώ στο ΣΕΦ αν και ο Δικέφαλος είχε χάσει με 78-70, αυτός πετύχει 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ!

Αν κάνει τέτοιο ματς και φέτος κόντρα στους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε...

ANATΡΟΠΗ: Ποιος προπονητής θα καθίσει τον πάγκο του ΠΑΟ ως το τέλος της σεζόν; Το όνομα   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags