Facebook Pixel Σοκ στον Παναθηναϊκό!
| 2015-05-10 23:00:00

Σοκ στον Παναθηναϊκό!

Σοκ στον Παναθηναϊκό!

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις μεταγραφές (αύριο στις 17:00), χάλασε η κλεισμένη μεταγραφή του παικταρά που θα ερχόταν στην Ελλάδα. Απέλπιδα προσπάθεια για νέο μπαμ.

Ο Παναθηναϊκός δε θα ρίξει τελικά τη ...βόμβα με τον Κένιον Μάρτιν, καθώς παρότι θεωρούταν "κλεισμένος" από την "πράσινη" ΚΑΕ, η μεγάλη αυτή μεταγραφή δε θα προχωρήσει.

Ο ΝΒΑer έβλεπε θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στο Τριφύλλι, όμως δεν ...βιαζόταν και oι Πράσινοι δεν μπορούσαν να τον περιμένουν, καθώς πιέζει ο χρόνος για τις μεταγραφές που πρέπει να κλείσουν πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Ο Κένιον Μάρτιν αν και είχε συμφωνήσει προφορικά, καθυστερούσε να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και στην τελευταία τηλεφωνική επαφή με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, φάνηκε πως ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Γι΄ αυτό ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην τον περιμένει άλλο, καθώς τη Δευτέρα στις 17.00 θα πρέπει να έχει ανακοινώσει τις όποιες μεταγραφές κάνει.

Στο Τριφύλλι πάντως δεν τα παρατάνε, καθώς θα κυνηγήσουν άλλη μία κίνηση για τον αντι-Γκιστ, μετά την απόκτηση του Κούπερ για τα γκαρντ. Ο χρόνος ωστόσο πιέζει πλέον πάρα πολύ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ του Αντρέι Κιριλένκο για τον Ολυμπιακό! Πώς τον χαρακτήρισε; Διαβάστε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags