Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί"
| 2015-06-07 22:42:00

"Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί"

"Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στη χαλάρωση της ομάδας του στο πρώτο 10λεπτο, στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα χαμένα ριμπάουντ συν τα λάθη, μιλώντας για την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι για τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή και η διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έφτανε. Πολύ κακώς χαλαρώσαμε. Μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, 14 είναι πάρα πολλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι και ο αντίπαλος είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος με τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού και είναι πράγματα αυτά που πρέπει να διορθώσουμε τώρα που η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ».

Ερωτηθείς αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, απάντησε: «Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Μιλώντας για τα λίγα λάθη του Ολυμπιακού, είπε: «Τα 4 λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε πιεστική άμυνα».

Για την απόδοση των Μόργκαν και Κούπερ είπε: «Είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας και είναι πολύ πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτεροι».

Τέλος, για το αν θα παίξει ο Μπατίστα την Τετάρτη, είπε: «Είναι ιατρικό θέμα, περιμένουμε τι θα πουν οι γιατροί. Θα δούμε».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags