Facebook Pixel Τον ήθελε ο Ολυμπιακός και θα πάει Παναθηναϊκό;
| 2015-06-17 23:30:00

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός και θα πάει Παναθηναϊκό;

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός και θα πάει Παναθηναϊκό;

Αν και δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ, το όνομά του ακούστηκε τις τελευταίες ώρες για τους "πράσινους", ενώ είχε παίξει δυνατά φέτος και για τους "ερυθρόλευκους"! Ποιος είναι;
 

Αποφασισμένοι να τελειώσουν το θέμα του προπονητή το συντομότερο δυνατόν είναι στον Παναθηναϊκό και ήδη τρέχουν τις διαδικασίες ώστε να καταλήξουν άμεσα στον εκλεκτό.

Ονόματα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο στο Τριφύλλι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει και εξετάζουν όλα τα δεδομένα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονη φημολογία πως οι Πράσινοι σκέφτονται μία συγκεκριμένη περίπτωση από την Ελλάδα.  

Ο λόγος για τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση φετος με τον ΠΑΟΚ και έχει αποδείξει γενικότερα ότι αξίζει μία ευκαιρία να κοουτσάρει σε υψηλότερο επίπεδο, την οποία, βέβαια, δεν πήρε στην αρχή της χρονιάς από τον Ολυμπιακό.

Τότε, ο έμπειρος προπονητής ήταν ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών για διάδοχος του Μπαρτζώκα κι όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρχε και σχετική συμφωνία μεταξύ των πλευρών, ωστόσο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με συγκέντρωση που έκαναν, απαίτησαν και τελικά πέτυχαν, τη ματαίωση της μετακίνησής του στον Πειραιά.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και αν προχωρήσει σε κρούση, θα είναι δύσκολο για τον Μαρκόπουλο, παρόλο που έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, να πει πάλι "όχι" σε ομάδα Ευρωλίγκας. Ίδωμεν... 

ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ο Γιαννακόπουλος για να φέρει τον Καλάθη! Πόσα χρήματα δίνει; "Κλικ"   ΕΔΩ

  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags