Facebook Pixel Τον παίρνουν από Παναθηναϊκό οι Αγγελόπουλοι;
| 2015-06-19 14:15:00

Τον παίρνουν από Παναθηναϊκό οι Αγγελόπουλοι;

Τον παίρνουν από Παναθηναϊκό οι Αγγελόπουλοι;

Μετά τον Κώστα Σλούκα, ακόμα ένα δυνατό όνομα –ξένου αυτή φορά– εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο για τους δύο αιωνίους! Τι ακούγεται στην πιάτσα και για ποιον;  

Είναι δεδομένο ότι αυτό το καλοκαίρι θα προκύψουν μεγάλες μεταγραφικές μάχες μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή ειδικά που στο πράσινο στρατόπεδο ετοιμάζουν δυναμικό come back μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ήδη έγινε μεγάλο θέμα τις προηγούμενες ημέρες με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, με την ομάδα του Τριφυλλιού να καταθέτει επίσημη πρόταση, αλλά τον παίκτη να ξεκαθαρίζει ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στους Ερυθρόλευκους.

Η επόμενη ...κόντρα ανάμεσα στους δύο αιωνίους μπορεί να μην αργήσει, αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες σε Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Όπως φημολογείται, λοιπόν, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος είναι φευγάτος από την Αναντόλου Εφές και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, ο Γκαμπονέζος άσος βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα και του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών να αναφέρουν ότι οι Πράσινοι έχουν στείλει μήνυμα στον παίκτη να γυρίσει στο ΟΑΚΑ. Δεν αποκλείεται, επομένως, οι Ερυθρόλευκοι να θέλουν να μπουν σφήνα για να κλέψουν τον Λάσμε μέσα από τα χέρια του Τριφυλλιού!

Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποια ομάδα, σ΄ αυτό το ενδεχόμενο, θα έχει το προβάδισμα για τον 32χρονο σέντερ. Ενδεχομένως ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον άφησε να φύγει μόλις ένα χρόνο πριν, αν και ήταν από τους κορυφαίας της ομάδας...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags