Facebook Pixel Φέρνει πρώην του Ολυμπιακού ο Τζόρτζεβιτς!
| 2015-06-28 23:00:00

Φέρνει πρώην του Ολυμπιακού ο Τζόρτζεβιτς!

Φέρνει πρώην του Ολυμπιακού ο Τζόρτζεβιτς!

Παλιός Eρυθρόλευκος άσος φέρεται να αποτελεί θερμή εισήγηση του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού στην "πράσινη" ΚΑΕ για την ενίσχυση των ψηλών. Το όνομα με ένα "κλικ"!

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς κινείται πλέον ο σχεδιασμός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, καθώς μετά την οριστική συμφωνία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για το σχηματισμό του ρόστερ της νέας περιόδου.

Στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να τρέξουν άμεσα με τις αποχωρήσεις (είναι δεδομένο πως θα φύγουν και παίκτες που έχουν συμβόλαιο), ενώ παράλληλα πλέον ασχολούνται και με τις προσθήκες, λαμβάνοντας υπόψιν και τις εισηγήσεις του νέου κόουτς.

Ήδη από το Σάββατο έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος ενδέχεται να έρθει για να καλύψει τη θέση του σέντερ, ενώ στο Τριφύλλι εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμη Σέρβου.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζόρτζεβιτς έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Ζόραν Έρτσεγκ!

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι. Πρόκειται για μία καλή και ...δοκιμασμένη λύση και σίγουρα στα οικονομικά μέτρα των Πρασίνων.

Πάντως, από τα πρώτα ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα, είναι φανερό πως ο Παναθηναϊκός στρέφεται και πάλι στη σέρβικη αγορά. Ίσως έχουμε κι άλλες εκπλήξεις προσεχώς...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags