05/08/15 - 20:26

Δήλωση που θα συζητηθεί από πρώην Ολυμπιακό: "Είμαι ΑΕΚτζής"!

Ποιος πρώην "ερυθρόλευκος" έκανε αυτή την δήλωση που θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων;

Δήλωση που θα συζητηθεί από πρώην Ολυμπιακό: "Είμαι ΑΕΚτζής"!
54.089views 0shares

O λόγος για τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και μετά την συμφωνία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις που είναι σίγουρο πως θα συζητηθούν πολύ από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι ΑΕΚτζής από μικρός. Ο παππούς μου ήταν αυτός που με επηρέασε. Η χαρά μου είναι μεγάλη, λοιπόν, για ένα λόγο παραπάνω που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Η πίεση είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης“.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο ρόλο που θα έχει στη νέα ομάδα του, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ντράγκαν Σάκοτα: “Η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου και του κόουτς Σάκοτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου, σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα της ΑΕΚ. Μίλησα και με τους δύο και πληροφορήθηκα και το στόχο, αλλά και τον εντελώς διαφορετικό ρόλο που θα έχω στη νέα μου ομάδα. Ο κόουτς Σάκοτα έχει τη δική του διαδρομή στο μπάσκετ. Κι αυτό αποτέλεσε για εμένα ακόμα ένα κίνητρο“.

***Οριστικά Ενωσίτης ο πρώην "ερυθρόλευκος"!

Katsivelis


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ