Facebook Pixel ΦΟΒΕΡΕΣ δηλώσεις από τον Τζόρνταν!
| 2015-08-10 15:30:00

ΦΟΒΕΡΕΣ δηλώσεις από τον Τζόρνταν!

ΦΟΒΕΡΕΣ δηλώσεις από τον Τζόρνταν!

Ρεσιτάλ από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών! Ποια ανέδειξε κορυφαία 5άδα του NBA, τι αποκάλυψε για τον Μπερντ; Απάντηση στον Σακίλ, καρφάρα για Κόμπε!

Τρομερός ο Μάικλ Τζόρνταν έδωσε ρεσιτάλ απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού σε καμπ στην Καλιφόρνια. 

Απολαύστε τον... 

Αν είχες να παίξεις ένα παιχνίδι, ποιον θα επέλεγες για κόουτς, τον Φιλ Τζάκσον ή τον Ντιν Σμιθ;

"Τον Ντιν Σμιθ. Ο Ντιν Σμιθ με βοήθησε να γίνω ο παίκτης του μπάσκετ που έγινα. Ο Φιλ Τζάκσον ήταν τυχερός για είχα ήδη διδαχθεί το παιχνίδι από τον Ντιν Σμιθ".

Πώς ένιωσες όταν οι Πίστονς έφυγαν από το παρκέ πριν τελειώσει το παιχνίδι, στον 4ο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, το 1991;

"Ένιωσα πολύ καλά. Ένιωσα τέλεια. Τους "χτυπήσαμε" και ένιωσαν ντροπή επειδή τους κερδίσαμε. Δεν σας συμβουλεύω εσάς παιδιά να πράξετε αναλόγως. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ηττηθείτε με τιμή και να νικήσετε με τιμή. Γι΄ αυτό μην αποχωρίσετε από το παρκέ ακόμη κι αν μισείτε την ήττα. Δεν έχεις φιλότιμο αν το κάνεις αυτό".

Ποιος είναι ο αντίπαλος που μιλούσε περισσότερο βρώμικα;

"Πιθανώς ο Λάρι Μπερντ. Έλεγε πολλά. Καλό trash-talking όμως, όχι κακό".

Τι πιστεύεις για την άποψη του Σακίλ, ότι οι καλύτεροι πέντε όλων των εποχών από τους Λέικερς θα κέρδιζαν τους καλύτερους πέντε όλων των εποχών των Μπουλς;

"Πιστεύω ότι είναι μόνο λόγια. Είναι ένα ντιμπέιτ. Το θέμα είναι ότι ποτέ κανείς δεν θα μάθει. Εγώ πιστεύω ότι θα τους "σκοτώναμε", αυτός πιστεύει ότι θα μας "σκότωναν". Εσείς αποφασίστε. Είναι μόνο ένα ντιμπέιτ".

Ποιους παίκτες προτιμάς για να έχεις στην ομάδα σου;

"Οι καλύτεροι συμπαίκτες που έπαιξα ποτέ, ήταν στα παιχνίδια και στις προπονήσεις με την Dream Team το 1992. Η ομάδα μου ήταν, εγώ, ο Σκότι Πίπεν, ο Πάτρικ Γιούινγκ, ο Λάρι Μπέρντ και ο Κρις Μάλιν. Παίξαμε κόντρα στους Μάτζικ Τζόνσον, Κλάιντ Ντρέξλερ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον -αυτοί είναι πέντε σωστά; και τους 'σκοτώσαμε'". (Σημείωση: Ο Τζόρνταν ανέφερε τέσσερις αντιπάλους, ο 5ος ενδεχομένως να ήταν κάποιος από τους Καρλ Μαλόουν, Τζον Στόκτον ή Κρίστιαν Λέτνερ).

Αν είχες μια ευκαιρία να παίξεις ένα μονό με τον Στίφεν Κάρι ή τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ποιον θα επέλεγες για αντίπαλο;

"Τώρα ή όταν ήμουν στην ακμή μου; Τώρα; Φίλε, δεν μπορώ να τους νικήσω. Ωραία, θα έπαιζα με τον Στίφεν Κάρι επειδή είμαι λίγο μεγαλύτερος από αυτόν, ενώ ο ΛεΜπρόν παραείναι μεγάλος".

Αν έπαιζες στην ακμή σου με κάποιον από αυτούς μονό;

"Στην ακμή μου; Δεν τίθεται ερώτημα!" (στο σημείο αυτό γνώρισε την αποθέωση από το κοινό).

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω και δεν μπορούσες να παίξεις μπάσκετ ή μπέιζμπολ, ποιο σπορ θα επέλεγες να παίξεις;

"Πολύ καλή ερώτηση. Στο κολέγιο πήρα πτυχίο στην πολιτισμική γεωγραφία και όλοι ήθελαν να μάθουν τι σημαίνει πολιτισμική γεωγραφία. Λοιπόν είναι μια εισαγωγή στη μετεωρολογία. Πάντα ήθελα να γίνω μετεωρολόγος. Μη γελάτε. Αυτό ήταν που πραγματικά ήθελα να κάνω. Άρα αν δεν έπαιζα μπάσκετ ή μπέιζμπολ, θα σας έλεγα τι καιρό πρόκειται να κάνει αύριο".

Τι συμβουλή θα έδινες στον Κόμπε Μπράιαντ;

"Στην πραγματικότητα ο Κόμπε Μπράιαντ κι εγώ είμαστε φίλοι. Μου αρέσει ο Κόμπε, μιλάμε πολύ, ελπίζω να επιστρέψει υγιής. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους κορυφαίες παίκτες στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάνει πολλά για το παιχνίδι, αγαπάει το μπάσκετ. Έχω απόλυτα μεγάλη εκτίμηση για τον Κόμπε Μπράιαντ. Ακόμη κι αν έκλεψε όλες τις κινήσεις μου, αλλά αυτό είναι ΟΚ. Ακόμη τον αγαπώ σαν αδελφό".

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του Τζόρνταν στο παρακάτω βίντεο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags