Facebook Pixel Ο Ντούσαν Σάκοτα πόσο ετών είναι;
| 2015-08-11 10:12:00

Ο Ντούσαν Σάκοτα πόσο ετών είναι;

Ο Ντούσαν Σάκοτα πόσο ετών είναι;

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες απορεί με τη δήλωση του Ντούσαν Σάκοτα ο οποίος έσπευσε να κράξει τον Δίπλαρο και θυμάται το πως ο Ολυμπιακός αγκάλιασε τον Βαγγέλη Μάντζαρη και βγήκαν αμφότεροι κερδισμένοι.

Για τον Δίπλαρο έχει γράψει και η κυρά Καίτη που μας φτιάχνει κόκορα με μακαρόνια στην Κέρκυρα και τρώμε. Δεν έχει νόημα.

Ωστόσο λίγα πράγματα έχω διαβάσει για τον ΑΕΚάρχη Ντούσαν Σάκοτα. Ξεσπάθωσε ο υιός του προπονητή της ομάδας κατά του μικρού. «Η ΑΕΚ δεν είναι ταξί» ανέφερε ο υιός Σάκοτα.

Να θυμίσουμε απλά πως ο Ντούσαν Σάκοτα είχε παρατήσει σε μικρή ηλικία τα εφηβικά της ΑΕΚ για να πάει στον Παναθηναϊκό. Δε θυμάμαι κανέναν να του έκανε πόλεμο επειδή επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως σκαλοπάτι την ΑΕΚ για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Δεν έχω καταλάβει τι πείραξε την διοίκηση της ΑΕΚ, τον Ντράγκαν και τον Ντούσαν Σάκοτα;

Τους ενόχλησε ότι ο Δίπλαρος δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού ή το γεγονός ότι ανέφερε πως θέλει κάποια στιγμή μέσω της ΑΕΚ να αλλάξει επίπεδο και να παίξει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό;

Ξεκαθαρίζω πως αμφότερες ήταν ΑΝΟΥΣΙΕΣ δηλώσεις, αχρειάστες.

Αν τους ενόχλησε το 2ο τότε να θυμίσω στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι η αλήθεια είναι πως η ομάδα τους αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερου επιπέδου από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και έχει και τουλάχιστον μία τριετία για να τις πλησιάσει... Πριν δύο χρόνια έχανε από το Ψυχικό και έβγαινε δεύτερη στη Β Εθνική ανεβαίνοντας στην Α2 μέσω της διαδικασίας του μπαράζ με τον Ηρακλή. Δεν έγινε ξαφνικά μεγάλη ομάδα (μεγάλος σύλλογος είναι, αλλά πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα). Θέλει να γίνει. Με τους ΑΕΚάρχες μέσα στην ομάδα δε θα τα καταφέρει.

Αν τους ενόχλησε το 1ο, ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού τότε να θυμίσω την καριέρα του Βαγγέλη Μάντζαρη που είναι και πρόσφατη.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως υποστηρίζει συλλογικά τους «πράσινους». Όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ήταν γνωστό. Οι Αγγελόπουλοι τον αγκάλιασαν, τον προστάτεψαν (άκουγε πάρα πολλά) και ο Μάντζαρης πανάξια τιμά καθημερινά την φανέλα του Ολυμπιακού, τη ματώνει, πανηγυρίζει και είναι ο πλέον αγαπητός σε όλη τη μερίδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Μάγκας ο Μάντζαρης, Μάγκας ο Ολυμπιακός. Μάγκες κι οι Αγγελόπουλοι που του έκαναν τη ζωή ευκολότερη προστατεύοντας τον. Πλέον ο Μάντζαρης είναι ένας από τους τρεις σωματοφύλακες των Πρωταθλητών Ελλάδας μαζί με τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Έτσι έπρεπε να πράξει και η ΑΕΚ αν πιστεύει στις δυνατότητες του Δίπλαρου και όχι να βγαίνει ο υιός Σάκοτα και να «πουλάει» ΑΕΚοφροσύνη, κράζοντας ένα παιδί 18 ετών όταν αυτό είναι αδύναμο.

ΥΓ : Στην Ελλάδα πολλοί τελικά προτιμούν τα «ήμουν από μικρός ΠΑΟΚ», μετά από κάποια χρόνια «ήμουν από μικρός Ολυμπιακός» και μετά πάλι από χρόνια «ήμουν από μικρός Παναθηναϊκός».

ΥΓ 2: Τελικά η ΑΕΚ θα αποκτήσει ξένο παίκτη στη θέση «4» για να ισχυροποιηθεί κι εκεί ή θα μείνει ως έχει;

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags