Facebook Pixel Απίστευτη αντίδραση Χόλντεν για Δίπλαρο!
| 2015-08-11 12:04:00

Απίστευτη αντίδραση Χόλντεν για Δίπλαρο!

Απίστευτη αντίδραση Χόλντεν για Δίπλαρο!

Διαβάστε τι είπε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Τζέι Αρ Χόλντεν, για το θέμα που προέκυψε στην "Ένωση" με τον Δίπλαρο. 

Ο Χόλντεν μιλώντας στο sdna.gr, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Νίκου Δίπλαρου και προέτρεψε την διοίκηση της ΑΕΚ να τον κρατήσει και να μην του κόψει τα φτερά.

«Δεν το πιστεύω αυτό που μου λες! Η ΑΕΚ σκέφτεται να κόψει το συμβόλαιο ενός νεαρού αθλητή, επειδή είπε την αλήθεια; Δηλαδή από τη μια θέλουμε τα νέα παιδιά να είναι ειλικρινή και από την άλλη τα καυτηριάζουμε επειδή είπαν την αλήθεια; Μισό λεπτό, εδώ κάτι δεν πάει καλά!», ήταν οι πρώτες κουβέντες του 39χρονου παλαίμαχου άσου που συνέχισε:

«Για να καταλάβω! Με ποια πρότυπα μεγάλωσε αυτό το παιδί; Ποιες ομάδες πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-13 χρόνια; Ποιες ομάδες ήταν οι κυρίαρχες όταν πήγα εγώ στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2001 και ποιες εκθρονίσαμε για να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 32 χρόνια; Τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! Ο μικρός, λοιπόν, τι είπε; Οτι θα ήθελε μια μέρα να αγωνιστεί σε μια από αυτές τις δύο ομάδες. Ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί πρέπει να είναι υπόλογος;».

Έπειτα, είπε: «Τι πρέπει να θέλει η ΑΕΚ από ένα νέο παιδί; Να δίνει το 200% στα παιχνίδια. Να δείχνει την αφοσίωσή του σε κάθε προπόνηση και εκδήλωση της ομάδας και πίστεψέ με, φίλε, όλοι οι παίκτες παίζουν καλύτερα και πάντα θέλουν να νικήσουν την ομάδα, που υποστήριζαν μικροί. Ο πιτσιρικάς δήλωσε Ολυμπιακός; Ε, σου υπογράφω ότι όταν θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να σταθεί στο επίπεδο ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα σκίζεται περισσότερο από όλους για να κερδίσει η ομάδα του. Αυτό το υπογράφω και με τα δύο χέρια! Και αυτό το παιδί θέλουν να το διώξουν; Απίστευτο!

Αν ήμουν διοίκηση της ΑΕΚ, θα τον καλούσα και θα του έλεγα: Ελα εδώ αγόρι μου. Θέλω να δεσμευτείς ότι δεν θα αφήνεις ούτε δευτερόλεπτο στην προπόνηση χωρίς να προσπαθείς. Δεν θα αφήνεις ούτε μια μέρα που δεν θα σκέφτεσαι τον συμπαίκτη και τον προπονητή σου. Δεν θα αφήνεις ούτε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν θα εμφανίζεσαι βελτιωμένος. Και στο τέλος, θα του έλεγα ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις σου, γιατί πολλές φορές οι δημοσιογράφοι θέλουν να βγάλουν το θέμα και αν είσαι και νεαρός, σε οδηγούν εκεί, όπου θέλουν αυτοί, ώστε να βγει ο τίτλος.

Αυτά θα του έλεγα. Δεν θα του έκοβα το συμβόλαιο. Γιατί με αυτό τον τρόπο είναι σαν να κόβεις τα φτερά σε ένα νέο παιδί, που έκανε θυσίες για να διακριθεί, ώστε να τον επιλέξει μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Σε τελική ανάλυση, θα είναι πολύ άδικο αν τιμωρηθεί ένας νέος άνθρωπος για την ειλικρίνειά του. Ξαναλέω χωρίς να το ξέρω το παιδί. Μην τον σταυρώσετε!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags