Facebook Pixel Απίστευτη αποκάλυψη Γάλλων για Γκασόλ!
| 2015-09-23 16:42:00

Απίστευτη αποκάλυψη Γάλλων για Γκασόλ!

Απίστευτη αποκάλυψη Γάλλων για Γκασόλ!

Μια απίστευτη αποκάλυψη σχετική με τον Πάου Γκασόλ έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Γάλλοι ανήμερα του τελικού της Ισπανίας με την Λιθουανία για το Ευρωμπάσκετ 2015.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Le Monde" και ο δημοσιογράφος Clement Guillou υποστηρίζουν ότι ο Ισπανός σέντερ ντοπαρίστηκε στο Ευρωμπάσκετ που τελείωσε πριν λίγες ημέρες, έτσι ώστε να έχει ανεβασμένη απόδοση.

Η θεωρία του δημοσιογράφου βασίζεται, πέραν της εντυπωσιακής -για την ηλικία του- αντοχής στα παιχνίδια, αλλά και της απόδοσης που είχε, στο γεγονός πως ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς συνεργάζεται με τον Nicolas Terrados, γιατρό που είχε κατηγορηθεί για σκάνδαλο ντοπαρίσματος στην ποδηλασία που "ξέσπασε" μετά το Tour de France του 1998.

Αρχικά είχε κληθεί μάλιστα να πληρώσει πρόστιμο 30.000 φράγκων, πριν αθωωθεί με την αιτιολογία πως οι ουσίες που ανιχνεύτηκαν τότε στους αθλητές ήταν νόμιμες με βάση κάποιες διατάξεις περί ντόπινγκ.

Φυσικά, αυτό το δημοσίευμα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις υποχρεώνοντας την "Le Monde" να επανέλθει και να αναθεωρήσει, λέγοντας πως ο καθένας στην διοργάνωση θα μπορούσε να ντοπαριστεί, αφού οι έλεγχοι ήταν ελάχιστοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags