Facebook Pixel «Έχει ξεφύγει η διοίκηση της ΟΔΚΕ»!
| 2015-09-28 20:10:00

«Έχει ξεφύγει η διοίκηση της ΟΔΚΕ»!

«Έχει ξεφύγει η διοίκηση της ΟΔΚΕ»!

Ο γγ της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, σε δηλώσεις του στο Sport24 Radio 103,3 αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, το μέλλον των Μπουρούση και Ζήση αλλά και την ένταση που υπάρχει με την ΟΔΚΕ.

O Γ.Γ. Της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, το μέλλον των Μπουρούση και Ζήση αλλά και την ένταση που υπάρχει με την ΟΔΚΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ

«Πρώτος στόχος ήταν η 8άδα και το Προολυμπιακό τουρνουά. Δυστυχώς βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Ισπανία, χάσαμε με ένα καλάθι και βρεθήκαμε εκτός 4άδας. Οπότε για μένα η Εθνική τα πήγε καλά».

Για το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού
«Ο πρόεδρος εξέφρασε την θέση του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι είπε ο πρόεδρος. Οι νέοι Έλληνες προπονητές έχουν τα προσόντα να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το μέλλον των Μπουρούση και Ζήση στην Εθνική
«Ο Μπουρούσης έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και θα συνεχίσει. Ο Ζήσης είναι μεγάλος αθλητής και είναι δική του απόφαση αν θα συνεχίσει ή όχι».

Για την ανακοίνωση της ΟΔΚΕ
«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να διατηρηθούν στις καρέκλες τους. Η διοίκηση της ΟΔΚΕ έχει ξεφύγει και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ελπίζω οι διαιτητές να συνειδητοποιήσουν που τους οδηγεί η ηγεσία τους. Πάντοτε προσπαθούσαν να εφαρμόσουν το «διαίρει και βασίλευε».  Η ΟΔΚΕ είναι συνδικαλιστικό όργανο άρα δεν έχει την δικαιοδοσία να νομοθετεί, εδώ βλέπουμε ότι θέλει η ΟΔΚΕ να είναι το κυρίαρχο όργανο της διαιτησίας».

Για την Α2 των ανδρών
«Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια για να έχουμε τουλάχιστον μια αναμετάδοση της Α2 κάθε εβδομάδα και νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags