Facebook Pixel "Στα 17 μου ήμουν 140 κιλά"!
Μπάσκετ
| 2015-10-17 17:39:00

"Στα 17 μου ήμουν 140 κιλά"!

"Στα 17 μου ήμουν 140 κιλά"!

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε στη σερβική εφημερίδα “Novosti” όπου μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε ευγνώμων για όσα έχει αποκτήσει μέχρι τώρα στη ζωή του ενώ αναφέρθηκε και στο γνωστό θέμα των κιλών

“Έχω καταφέρει να έχω όλα όσα χρειάζομαι. Έχω μία πολύ όμορφη γυναίκα και δύο υπέροχα παιδιά. Τι παραπάνω θα μπορούσα να ζητήσω; Φυσικά υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν κατάφερα να κάνω εξαιτίας λάθος κινήσεων λόγω αδυναμίας μου να κρίνω σωστά τις επιλογές που είχα στα χέρια μου. Αλλά η ζωή μου είναι πολύ καλή, ειδικά όταν την συγκρίνεις με τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος γύρω μας. Επομένως, δεν μπορώ να μετανιώσω για κάτι”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σχορτσιανίτη πριν αναφερθεί και στο γνωστό θέμα των κιλών.

“Τι να κάνω με το συγκεκριμένο θέμα… Στα 17 μου ήμουν 140 κιλά και στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας το 2006, σε ηλικία 20 ετών ζύγιζα 148. Αυτό είναι το σώμα μου! Όταν δεν προπονούμαι αρκετά υπάρχει πρόβλημα, οπότε πρέπει να είμαι προσεκτικός και να τα έχω όλα υπό έλεγχο. Δουλεύω κάθε μέρα με τον γυμναστή ο οποίος με έχει βοηθήσει να είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα 156 κιλά και νιώθω υπέροχα, καλύτερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα και είμαι σίγουρος πως έκανα τη σωστή επιλογή με τον Ερυθρό Αστέρα.”

Τέλος, ο “Σόφο” αναφέρθηκε και στο ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί: “Μερικές φορές κάνω ορισμένες επιπλέον ασκήσεις. Η ομάδα με έφερε εδώ για να βοηθήσω, πρέπει να κρατηθώ σε καλή κατάσταση και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο.” ενώ σχετικά με τα παραδοσιακά φαγητά της Σερβίας σχολίασε: “Δεν τα έχω δοκιμάσει. Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο πρέπει να τηρήσω”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags