Facebook Pixel Σοβαρή καταγγελία από Σφαιρόπουλο!
| 2015-10-19 23:26:00

Σοβαρή καταγγελία από Σφαιρόπουλο!

Σοβαρή καταγγελία από Σφαιρόπουλο!

Έξαλλος ο κόουτς του Ολυμπιακού με τον Τζόρτζεβιτς, έφυγε από την συνέντευξη Τύπου, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Τόμιτς μετά την λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατήγγειλε φραστική επίθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και του Νικ Καλάθη στον Μίλαν Τόμιτς και για αυτό αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Σέρβο προπονητή.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού πήγε στην συνέντευξη Τύπου και φανερά εκνευρισμένος είπε: «Στο τέλος του αγώνα κι ενώ ο συνεργάτης μου, ο κ. Τόμιτς, μιλούσε στους προπονητές δέχτηκε μια χυδαία επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή και γι’ αυτό δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις»!

Φεύγοντας όμως από το γήπεδο, ο Σφαιρόπουλος θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι ο Τζόρτζεβιτς έβρισε τη μάνα και τον πατέρα του Τόμιτς!


Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Μίλαν Τόμιτς πήγε να συζητήσει με τους διαιτητές. Δέχτηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς που συνεχίστηκε στη φυσούνα και με τον καλαθοσφαιριστή Καλάθη. Ο Τόμιτς μιλούσε με τον Παναγιώτου που θεωρούμε ότι μας αδίκησε σε καθοριστικά σημεία και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επενέβησαν».

«Εγώ δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που δεν σέβεται τους συνέργατες μου. Με έναν άνθρωπο που βρίζει τις μητέρες και τους πατεράδες τους».

Οσον αφορά τον αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα, όλοι το είδαν αυτό. Ηταν καθοριστικά τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μειώθηκε η διαφορά».

ΔΕΙΤΕ βίντεο από τον τσαμπουκά Τζόρτζεβιτς - Τόμιτς   ΕΔΩ 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags