Facebook Pixel Κράξιμο Σφαιρό σε Αγραβάνη για τη βουτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-31 23:10:00

Κράξιμο Σφαιρό σε Αγραβάνη για τη βουτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κράξιμο Σφαιρό σε Αγραβάνη για τη βουτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί το είδαν λίγοι το πρόσεξαν. Το λάθος του νεαρού άσου, η τεχνική ποινή και η αντίδραση του Σφαιρόπουλου, που θα τον βοηθήσει να γίνει μεγάλος παίκτης!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα το βράδυ της Παρασκευής από το Μιλάνο, ωστόσο αυτή την χρονική στιγμή, δεν μετράει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η βελτίωση της ψυχολογίας και τα... μαθήματα που παίρνουν οι καινούριοι, αλλά και οι νέοι παίκτες της ομάδας από τέτοια ματς.

Σίγουρα η αντίδραση του Ολυμπιακού στο φινάλε και οι πόντοι των Σπανούλη και Πρίντεζη ήταν σημαντικοί, ωστόσο εξίσου σημαντικό ήταν και το... μάθημα που πήρε ο Αγραβάνης, όταν τα «άκουσε» από τον Σφαιρόπουλο για ένα σημαντικό λάθος του, στην αρχή της τέταρτης περιόδου.

Συγκεκριμένα, με το ματς στο 54-52 υπέρ των Ιταλών, ο Έλληνας άσος έκανε «θέατρο» στην άμυνα του πάνω στον Στάνκο Μπάρατς και οι διαιτητές σωστά τον χρέωσαν με τεχνική ποινή. Ο κόουτς λοιπόν του Ολυμπιακού, τον έκανε αμέσως αλλαγή και του τα... έψαλε εκείνη την στιγμή τόσο για αυτή την φάση όσο και για το λάθος του στην επίθεση.

Ο Σφαιρόπουλος ήξερε πως με αυτόν τον τρόπο θα... χτυπήσει στο κέντρο του προβλήματος και για αυτό τον έκραξε σε «live μετάδοση» και δεν περίμενε να τελειώσει το ματς. Μόνο έτσι δίνεις στον παίκτη να καταλάβει το λάθος του και μόνο έτσι θα μπορέσει ο Αγραβάνης να γίνει μεγάλος παίκτης.

Δείτε το βίντεο:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάρχει χέρι στο γκολ του Ιντέγιε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags