Facebook Pixel Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Στο χέρι του Τζόρτζεβιτς
| 2015-11-07 21:13:00

Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Στο χέρι του Τζόρτζεβιτς

Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Στο χέρι του Τζόρτζεβιτς

Αν λοιπόν δεν ανάβει η σπίθα από μόνη της, την ανάβει η διοίκηση.

Ο Διευθυντής Σύνταξης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Πανορμίτης Κωνσταντινίδης γράφει για το πρόστιμο που εκτός από στήριξη μοιάζει με εντολή στον Τζόρτζεβιτς να αλλάξει τα πράγματα

Απλά τα πράγματα, κι απολύτως δικαιολογημένα. Τολμώντας δε, και μια πρόβλεψη, απολύτως ορθά και θα το δούμε στη συνέχεια!

Διότι με την ΚΑΕ να επιβάλλει το πρόστιμο των 50.000 ευρώ για την εμφάνιση και την ήττα στην Πολωνία, -κι εδώ κολλάει η πρόβλεψη- επισπεύδει τις διαδικασίες επιστροφής στην… κανονικότητα της ομάδας. Στο να συνέλθουν άμεσα όλοι, ειδικά οι νέοι παίκτες να συνειδητοποιήσουν –στην πράξη- που παίζουν και σιγά-σιγά να δούμε ξανά αποτελέσματα.

Όταν στον δεύτερο μήνα της θητείας του στον Παναθηναϊκό, ο νέος προπονητής του, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς δηλώνει δημοσίως ότι δεν βλέπει σπίθα στα μάτια των παικτών του και πώς δεν αρκεί η φανέλα για να νικήσεις τη Ζιέλονα Γκόρα, αντιλαμβανόμαστε ότι για κάποιους χτυπάει η καμπάνα. Τα αίτια και τη λύση του προβλήματος είναι όμως υποχρεωμένος να την εντοπίσει ο ίδιος, μολονότι έχει όπως φαίνεται κι από την κίνησή της με το πρόστιμο τη στήριξη της ΚΑΕ.

Τι καλύτερο «δώρο» σε έναν προπονητή σε περίοδο προβληματισμού, ένα πρόστιμο –από τη διοίκηση- που αιτιολογεί και καλύπτει κάθε αντίστοιχη κίνηση του ίδιου του κόουτς ώστε να επαναφέρει την τάξη! Κι εκτός από στήριξη, το πρόστιμο μοιάζει και με εντολή στον Τζόρτζεβιτς να κάνει ότι χρειάζεται ώστε να αλλάξει τα πράγματα.

Στο χέρι του είναι να το εκμεταλλευτεί και όλα αυτά να τα θυμόμαστε σε κάνα-δυο μήνες και… να γελάμε!

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags