Facebook Pixel «Ο Σχορτσιανίτης ξέρει πολύ μπάσκετ»
| 2015-11-11 23:19:00

«Ο Σχορτσιανίτης ξέρει πολύ μπάσκετ»

«Ο Σχορτσιανίτης ξέρει πολύ μπάσκετ»

Την εμφανή βελτίωση του ΠΑΟΚ με την προσθήκη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη επεσήμανε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο σούτινγκ γκαρντ του Δικέφαλου ήταν ο πρώτος σκόρερ(26 π., με 2/2 διπ., 3/6 τρ., 13/13 β.) στο ματς απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση δήλωσε: «Αρχίσαμε πολύ καλά με αφοσίωση στην άμυνα, ώστε να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι των αντιπάλων μας και θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά σε όλο το ματς.

Επίσης παλέψαμε στα ριμπάουντ, τομέας στον οποίο είχαμε προβλήματα, ενώ βγάλαμε και κάποιους αιφνιδιασμούς.
Ήμασταν πολύ διαφορετικοί σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια.

Η προσθήκη του Σόφο (Σχορτσιανίτης) μας βοηθάει να αναπτύσσουμε παιχνίδι μέσα κι έξω από το καλάθι, κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους περιφερειακούς που βρίσκουν εύκολα σουτ. Όλοι οι αντίπαλοι πέφτουν πάνω στον Σόφο, αλλά ξέρει πολύ μπάσκετ και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Νομίζω ότι σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε. Όταν οι αντίπαλοι άρχισαν να πρεσάρουν, χάσαμε την ψυχραιμία μας, δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια, αλλά σημαντικό είναι ότι ηρεμήσαμε και διασπάσαμε την πίεση.

Με τις δύο συνεχόμενες νίκες μας δεν πετύχαμε κάτι απίστευτο, το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε και θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags