Facebook Pixel Πρώην Ολυμπιακό παίρνει για ψηλό ο Παναθηναϊκός;
| 2015-11-16 13:00:00

Πρώην Ολυμπιακό παίρνει για ψηλό ο Παναθηναϊκός;

Πρώην Ολυμπιακό παίρνει για ψηλό ο Παναθηναϊκός;

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να διαρρεύσει ότι οι Πράσινοι ψάχνουν για ενίσχυση στη θέση του σέντερ και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο όνομα καλού «5αριού» με πέρασμα από τον αιώνιο!

Διέρρευσε χθες η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την απόκτηση καλού ψηλού, εκτός από την ενίσχυση που ψάχνει δεδομένα για τη θέση "1".

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι οι Πράσινοι σκέφτονται να πάρουν έναν παίκτη που θα μπορεί να "δέσει" με τους Ραντούλιτσα και Κούζμιτς και προφανώς θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Θα διαθέτει, δηλαδή, πιο αθλητικά προσόντα και θα μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα μέσα στη ρακέτα σε επίθεση και άμυνα.

Ήδη, λοιπόν, κυκλοφόρησε στον Τύπο το πρώτο όνομα υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού για το ρόλο αυτό. Ο λόγος για τον Ζόραν Έρτσεγκ, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μάς είναι γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη στιγμή που είναι συμπατριώτης του και τον γνωρίζει καλά.

Το παιχνίδι του Ζόραν Έρτσεγκ μπορεί να "ταιριάξει" καλά και με αυτό του Ραντούλιτσα και με αυτό του Κούζμιτς, καθώς αν και 2,11 μ. έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως "4άρι". Μετά τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το 2011 το Κύπελλο Ελλάδας, ο Σέρβος ψηλός αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπεσίκτας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατάσαράι.

Βέβαια, το γεγονός ότι είναι από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα ενδεχομένως να είναι ανησυχητικό, αφού δεν αποκλείεται ο παίκτης να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μαύρη λίστα του Σίλβα - Αυτούς διώχνει τον Γενάρη!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags