Facebook Pixel Μεσημεριανός περίπατος για Ολυμπιακό
| 2015-11-22 15:26:00

Μεσημεριανός περίπατος για Ολυμπιακό

Μεσημεριανός περίπατος για Ολυμπιακό

Τι και αν αγωνίστηκε δίχως τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Ματ Λοτζέσκι, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κόροιβο στο ΣΕΦ, επικρατώντας άνετα με 83-64, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι”, δίχως να πατήσουν ιδιαίτερα το γκάζι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, προηγήθηκαν από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα με διψήφιες διαφορές και έφτασαν στο ρελαντί στην τελική επικράτηση.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου “χτύπησε” τον Κόροιβο στη ρακέτα, με τους ψηλούς των Πειραιωτών να κάνουν θραύση στο ζωγραφιστό και να είναι οι κορυφαίοι της αναμέτρησης, όντας διψήφιοι. Ο Χάντερ είχε 12 πόντους με 11 ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοβ είχε 12 πόντους με 10 ριμπάουντ, ενώ ο Αγραβάνης πρόσθεσε 13 πόντους και 3 ριμπάουντ. Εκ των διακριθέντων ήταν και ο Στρόμπερι, ο οποίος σταμάτησε στους 13 πόντους.

Από πλευράς ηττημένων, ο Βασιλόπουλος (11π., 8ριμπ.) και ο Ντέιβις (15π.) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, βάζοντας λίγα προβλήματα στην εξαιρετική κατά τ’ άλλα άμυνα του Ολυμπιακού.

Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο (24-17). Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι και ξέφυγε με 15 πόντους στο ημίχρονο (44-29), με το δεύτερο μέρος να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και η διαφορά βρισκόταν πότε πάνω και πότε κάτω από τους 20 πόντους.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags