Facebook Pixel Διπλή χαρά για Πάβλοβιτς!
| 2015-12-13 18:49:00

Διπλή χαρά για Πάβλοβιτς!

Διπλή χαρά για Πάβλοβιτς!

Ο Σάσα Πάβλοβιτς ανανέωσε το μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, και δεν μπορούσε να μη μοιραστεί τη χαρά του για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού. 

Ο φόργουορντ του “τριφυλλιού“, επιπλέον, έκανε ειδική μνεία στην εκδήλωση του PAOSHOP αλλά και τη πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκα, ενώ σημείωσε τη δυσκολία του επερχόμενου ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για μένα ήταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα καθώς οι… οικογένειές μου έζησαν μεγάλες χαρές. Αφενός μεν η σύζυγός μου μας έκανε ένα όμορφο δώρο καθώς υποδεχθήκαμε το πέμπτο μέλος της οικογένειάς μας. Πλέον καμαρώνουμε δύο αγοράκια κι ένα κοριτσάκι κι έχουμε την ιερή υποχρέωση να τα μεγαλώσουμε με υψηλά ιδανικά ώστε να γίνουν χρήσιμοι και καλοί άνθρωποι.

Η Παναθηναϊκή οικογένειά μου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκα μετά τη νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ. Διαβάζοντας το παρελθόν διαπίστωσα ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις ελάχιστες ομάδες, μαζί με τη Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι, που δεν έχουν χάσει ποτέ τη φάση των 16. Είναι κι αυτό κάτι πολύ σημαντικό που μαρτυρά τη δυναμική.

Θα περιμένετε όλοι να πούμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά γιατί θέλω να σταθώ σ’ ένα πολύ σημαντικό event. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πόσο σκληρός αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, με εμπειρία και ταλέντο την οποία σεβόμαστε και θα αντιμετωπίσουμε με το δέοντα σεβασμό.

Θα ήθελα να σταθώ στην υπέροχη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στο PAOSHOP της Λεωφόρου αλλά και στη σημασία που πρέπει να δίνουμε όλοι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Πολύ περισσότερο όταν έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά. Είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία αυτή που πήρε η διοίκηση μαζί με το μεγάλο χορηγό Stoiximan. gr και τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” καθώς με κάθε αγορά από τα PAOSHOP μέχρι το τέλος του μήνα ένα ποσοστό ενισχύει το σκοπό του Οργανισμού.

Ενισχύει τα παιδιά δηλαδή. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από τα παιδιά. Χάρηκα πολύ που είδα τόσο κόσμο και τόσα παιδιά στο PAOSHOP. Αυτό δε δείχνει απλά την επιτυχία και την ανταπόκριση της πρωτοβουλίας αλλά πολύ περισσότερο την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Πήγα κι εγώ με το μεγάλο μου γιό και την κόρη μου, ο μικρός άλλωστε είναι… ημερών ακόμα! Όμως αποφασίσαμε να του κάνουμε ένα όμορφο δώρο από τα PAOSHOP κι επιλέξαμε ένα άσπρο φορμάκι το οποίο έγραφε μπροστά με πράσινα γράμματα “είμαι ένας μικρός Διαμαντίδης“!

Θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και να συμμετέχουμε σε τέτοιες υπέροχες ενέργειες και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Κι επαναλαμβάνω ότι η χαρά μου ήταν τεράστια επειδή είδα να γίνεται το… αδιαχώρητο στο PAOSHOP.

Θα τα πούμε σύντομα πάλι

Σάσα“.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags