Facebook Pixel Ξέσπασμα Σάκοτα κατά οπαδών, Γαλατά και... στημένων!
| 2015-12-16 22:54:00

Ξέσπασμα Σάκοτα κατά οπαδών, Γαλατά και... στημένων!

Ξέσπασμα Σάκοτα κατά οπαδών, Γαλατά και... στημένων!

Ποιος είδε τον προπονητή της ΑΕΚ και δεν τον φοβήθηκε, μετά τον αποκλεισμό από το Eurocup. Μετά από πολύ καιρό, απάντηση στην κριτική που του γίνεται, αλλά και στις γιούχες της εξέδρας.

Ξεσπάθωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Νεπτούνας αφήνοντας αιχμές για τη στάση του κόσμου της ομάδας και καταγγέλλοντας στημένη συμπεριφορά σε βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του.

«Εμείς είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ρισκάραμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, εκτός από αυτό με την Γαλατά. Από τα εντός δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι δύσκολες εδώ. Το κλίμα εις βάρος μου ή της οικογένειάς μου είναι εις βάρος της ομάδας. Στημένο ή όχι, έπαιξε το ρόλο του. Οταν παίζουμε εκτός έδρας και είμαστε ενωμένοι, και μετά ερχόμαστε εδώ και ακούμε διάφορα, τι να πούμε. Εγώ είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτζης από κάθε έναν που βρίζει. Αυτό που ασκείται σε μένα δεν είναι κριτική και δεν εκφράζει όλο τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω αυτό που γίνεται εις βάρος μου. Μερικοί είναι στημένοι. Αν η διοίκηση κρίνει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω θα είμαι στη διάθεσή της να συζητήσουμε», τόνισε.

Παράλληλα έκανε λόγο για περίεργες «κινήσεις» της Γαλατάσαραϊ. Ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρεί πως η τουρκική ομάδα έπαιξε ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο, καθώς νίκησε μεν την «Ένωση» δις, αλλά έχασε εντός από τη Νεπτούνας κι εκτός από τη Νίζνι αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» εκτός συνέχειας του Eurocup.

«Το αποτέλεσμα της Γαλατάσαραϊ ήταν περίεργο, όπως και κάποιες άλλες κινήσεις της Γαλατάσαραϊ, που τις είδα με περίεργο μάτι. Αν είναι έτσι γραμμένο, τι να κάνουμε. Δέχτηκαν 17 πόντους σερί στην τελευταία περίοδο χωρίς βασικούς παίκτες και χωρίς να πάρουν τάιμ άουτ. Εννοώ ότι ήταν αδιάφοροι», δήλωσε αιχμηρά ο Σάκοτα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί έπρεπε να παίξουμε για να νικήσουμε και να περιμένουμε άλλα αποτελέσματα. Κάναμε αυτό που έπρεπε από τη δική μας πλευρά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είμαστε η μόνη ομάδα που πέτυχε πέντε νίκες και δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Ξέραμε ότι είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος, αλλά περιμέναμε ότι με πέντε νίκες περνάμε. Ετσι είναι όμως η δομή», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα άλλαζε κάτι στην πορεία της ομάδας, απάντησε: «Και να είχαμε καλύτερη ομάδα, κανένας δεν ξέρει αν θα κάναμε πέντε νίκες. Εμείς τα καταφέραμε, χωρίς να έχουμε παίξει καλά εδώ. Και με τέσσερις νίκες περνάνε άλλες ομάδες. Θα μπορούσαμε με μαζική στήριξη του κόσμου να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags