Facebook Pixel Ανατροπή! Ιδού ο νέος κόουτς της ΑΕΚ
| 2015-12-19 23:21:00

Ανατροπή! Ιδού ο νέος κόουτς της ΑΕΚ

Ανατροπή! Ιδού ο νέος κόουτς της ΑΕΚ

Ο Μανωλόπουλος αντικατέστησε τελικά τον Σάκοτα μόνο για ένα ματς, καθώς στην Ένωση φέρνουν ξένο τεχνικό για τον πάγκο της ομάδας...
 

Ο Γιούρι Ζντοβτς θα είναι  τελικά ο διάδοχος του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ!!

Ο Σλοβένος προπονητής ήταν από τις πρώτες επιλογές για την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα, καθώς ήταν ο νούμερο ένα στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την ανάληψη των καθηκόντων του έμπειρου κόουτς και το μόνο που μένει πλέον είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, η οποία θα έρθει τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

O 49χρονος κόουτς, είναι γνώριμος των ελληνικών παρκέ, καθώς έχει υπάρξει στο παρελθόν στον πάγκο του Ηρακλή και του Πανιωνίου. Η προπονητική καριέρα του άρχισε τη σεζόν 1997-98 στην ομάδα της γενέτειράς του, Κόμετ (Α2 Σλοβενίας). Τη σεζόν 2002-03 ανέλαβε στο μέσο της σεζόν την κροατική Σπλιτ, όπου ήταν παίκτης-προπονητής. Τη σεζόν 2003-04 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην σλοβενική Κρκα και τη σεζόν 2005-06 εργάστηκε για λίγους μήνες στον Ηρακλή.

Πλέον απομένει να λυθεί το συμβόλαιό του με την τουρκική Γκαζιάντεπ, στην οποία εργάζεται από το 2013, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags