Facebook Pixel Φέρνει «μπόμπερ» για την περιφέρεια!
| 2015-12-25 16:53:00

Φέρνει «μπόμπερ» για την περιφέρεια!

Φέρνει «μπόμπερ» για την περιφέρεια!

Η αποχώρηση του Μάλκολμ Αρμστεντ δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία για την ΑΕΚ. Η απόφαση για αντικατάσταση του είχε ληφθεί από τον καιρό που ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε τα ηνία της ομάδας και ο προγραμματισμός ήταν οι ανακοινώσεις να συμβούν μετά την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, οι εξελίξεις ήταν άμεσες με δεδομένο πως οι Τούρκοι δεν έχουν Χριστούγεννα και διακοπές. Η ΑΕΚ προχωρά άμεσα στο επόμενο βήμα και θέλει να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» έναν μπόμπερ για την περιφέρεια.

Όπως έχει διαπιστωθεί και από τον Γιούρι Ζντοβτς, το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι στο σκοράρισμα. Η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικούς αμυντικούς (Κάρτερ, Κατσίβελη), έχει έναν οργανωτή για σπουδαία πράγματα (Κούπερ), ψηλούς για…φίλημα (Λουκάς, Μαυροειδής, Σάκοτα, Μιλόσεβιτς), αλλά λείπει το εύκολο καλάθι από την περιφέρεια. Και γι’ αυτό αναζητείται αυτός ο παίκτης, που θα δώσει στην ΑΕΚ το εύκολο σκοράρισμα από την περιφέρεια.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις. Ως δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα πρόκειται για παίκτη από την ευρωπαϊκή αγορά. Το ζητούμενο είναι παίκτης που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις 2-3, ίσως και στον «1» και θα δίνει στην ΑΕΚ πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Η κίνηση αυτή πρέπει να γίνει μέχρι το ματς με τον Αρκαδικό και την αυλαία του πρώτου γύρου, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια για να είναι παρών στο ντέρμπι της 3ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags