Facebook Pixel Η σχέση του Όντομ με Φελντέιν και Μαυροκεφαλίδη!
Μπάσκετ
| 2015-12-28 18:22:00

Η σχέση του Όντομ με Φελντέιν και Μαυροκεφαλίδη!

Η σχέση του Όντομ με Φελντέιν και Μαυροκεφαλίδη!

Ο Νταράιους Τζόνσον-Όντομ έρχεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, όπου θα συναντήσει τρεις πρώην συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον Τζέιμς Φελντέιν του Παναθηναϊκού, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη της ΑΕΚ και τον Τζέρελ ΜακΝίλ του Άρη

Ο Αμερικανός γκαρντ υπήρξε συμπαίκτης την περασμένη σεζόν με τον Δομινικανό άσο του Παναθηναϊκού στην Καντού, όπου μαζί έκαναν φύλλο και φτερό κάθε αντίπαλη άμυνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αποτελώντας τα πρώτα βιολιά στην επίθεση της ιταλικής ομάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει υπάρξει συμπαίκτης και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν μαζί το 2013 στη ρωσική ομάδα.

Τέλος ήταν συμπαίκτης του ΜακΝίλ του Άρη στο Μαρκέτ, στην Καντού αγωνίστηκε με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Σερμαντίνι, στη Σπαρτάκ με τον Ζακ Ράιτ (Ρέθυμνο, ΠΑΟ) και με τον Τζαμάριο Μουν (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) στο NBDL με τους D-Fenders.

Ο Τζόνσον έχει έρθει, πάντως, στην Ελλάδα ξανά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του Άρη. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την Καντού κόντρα στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στο Eurocup, σημειώνοντας 14 πόντους στην Πυλαία, ενώ φέτος επισκέφτηκε το “Nick Galis Hall” ως παίκτης της Τραμπζονσπόρ, σημειώνοντας 13 πόντους κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags