Facebook Pixel Το σοκ με Λοτζέσκι και οι άλλοι...
| 2015-12-28 21:58:00

Το σοκ με Λοτζέσκι και οι άλλοι...

Το σοκ με Λοτζέσκι και οι άλλοι...

Ο Ματ Λοτζέσκι θα χρειαστεί να μείνει για δύο βδομάδες ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς το πρόβλημα του επιδεινώθηκε, παθαίνοντας υποτροπή... Χωρίς άλλα θέματα ο Σφαιρόπουλος

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματ Λοτζέσκι, καθώς ο τραυματισμός του (θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο) υπέστη υποτροπή (πάνω στην προσπάθεια του να προλάβει το ματς με την Μπαρτσελόνα) και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο βδομάδες. Η επιστροφή του αναμένεται μετά τα μέσα Γενάρη. Ο Αμερικανός σουτέρ θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα και ζητούμενο είναι να αναρρώσει πλήρως, επιστρέφοντας γερός, δυνατός και απόλυτα υγιής.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση στο περασμένο ματς κόντρα στον Άρη. Έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται για την αναμέτρηση. Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην μέση, αλλά δύσκολα θα πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρακολούθησαν σε βίντεο παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, ανέλυσαν το παιχνίδι των Καταλανών και ζητούμενο τους είναι να περιορίσουν τα επιθετικά "όπλα" της ισπανικής ομάδας. Στόχος τους να κάνουν το παιχνίδι τους, να ελέγξουν τον ρυθμό και να παίξουν την περίφημη καλή άμυνα τους, την κορυφαία στην Ευρώπη (σε σύνολο πόντων είναι δεύτερη) ανά κατοχή.

Λόγω της απουσίας του Ματ Λοτζέσκι, την θέση "3" θα την καλύψουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντι Τζέι Στρόμπερι, ενώ αναμένεται να δούμε και σχήματα με τρία γκαρντ από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags